אני חדש!!!

adeon6

New member
אני חדש!!!

טוב, מסתבר שחלמתי חלומות צלולים כבר 13 שנים, כשהתעוררתי בכוונה מחלום על דינוזאורים אני חושב שחלמתי כבר על כל דבר- מתעופה ועד לחוויות מיניות סוערות ועד לחלום נוסח ברוס לי! אני אשמח לשמוע תגובות ושאלות, אני באמת מרגיש בקיא בנושא, ונראה לי שמישהו שאל למה הוא פתאום מתעורר כשהוא מרגיש שהוא נופל? יש לי תשובה כשאנחנו ישנים, מערכת העצבים שלנו ננעלת, כלומר כדי שלא נזוז בזמן חלום (הליכה מתוך שינה? תוצאה של מערכת העצבים שלנו לא ננעלת כמו שצריך) אז כשיש איזושהי התכווצות שריר, השריר קופץ וכתוצאה מכך, המח (במצב של חצי-חלום) מתרגם זאת כנפילה! מקווה שעזרתי =] תגובות?

makron2

New member
ברוך הבא

תמיד טוב לראות עוד מחצלל פה. תשובה טובה,אני גם נוטה להאמין שזה מעיין בדיקה שהמוח במצע עם הגוף ע"מ לברר אם אפשר להמשיך הלאה לשלבים הבאים. בוווילד לפעמים יש גם תחושה של נפילה וצריך להתאפק ולא להיבהל ע"מ להכנס לחלום,אולי יש קשר בין שתי התופעות.

silverhawk

New member
ברוך הבא

לא הכרתי את הסיבה הזו אבל היא בהחלט נשמעת הגיונית. איפה קראת אותה?

adeon6

New member
אמממ

לא בדיוק זוכר, קראתי כבר 2 ספרים על זה ועוד המון באינטרנט, אז זה פשוט מהדברים שיושבים לי בראש.... כשמשעמם לי אני גורם לזה לקרות בכוונה, מדמיין שאיזה כדור עומד לפגוע לי בראש, וזה מבהיל אותי כל כך עד שזה שובר לי את הנעילה וגורם לי לקפיצה =]

תאמת שיש משהו ממש מגניב

שקורה לי כשאני על סף הירדמות. זה קורה יותר בשנ"צים כי אז השינה היא יותר קלילה ומזדמנת. נניח אני מנמנמת, ועוד חלקיק שניה כבר נרדמת, וחלמתי פעם שמישהו מפיל סכין שהולכת לפגוע בי בכף הרגל ולחתוך אותה! (כמו בפרק של חברים שמוניקה הפילה בטעות על צ'נדלר את הסכין...) קיצר, כדי לא להיפגע- הזזתי מהר את הרגל מהמקום שהיא עמדה, (בחלום), וזה קרה גם במציאות! פתאום התנערתי (כי זאת היתה תנועה מאוד מהירה, בבום, אז זה העיר אותי), וקלטתי שאני ממש מפגרת.. חח אבל חוצמזה זה הרגשה די כייפית, לחלום ולהרגיש את עצמך עושה את הפעילות לכמה שניות עד שזה נרגע. עוד דבר- נתת לי כמה רעיונות לעשייה בחצלול הבא שלי- משו מיני.
המממ... לא חשבתי על זה. |מוסיפה את זה לרשימה שכבר יש לי הכוללת בתוכה סמים, מוות, לאכול הרבה עוגות, לעוף ולהרביץ לאנשים|. ברוך הבא!

למעלה