אני חדש היי לכלום אני חדש בפורום
ע עוגיפלצת... New member 6/8/03 #3 ברוך הבא .... ../images/Emo24.gif אני רועי בן 15 בא לך לכתוב קצת על עצמך ? תהנה.....
I icודליה New member 6/8/03 #5 אני מקווה מאוד ובטוחה מאוד שתהנה ואני גם מקווה שתישאר כי אני רואה שאתה גם בפורום סלולארי.... אז אל תדאג אתה תשתלב מהר.
אני מקווה מאוד ובטוחה מאוד שתהנה ואני גם מקווה שתישאר כי אני רואה שאתה גם בפורום סלולארי.... אז אל תדאג אתה תשתלב מהר.
† † Cold as death † New member 6/8/03 #6 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo24.gif התמכרות נעימה...
S stav12 New member 6/8/03 #8 ../images/Emo65.gifגיל עיר עולה לכיתה וזהו אני בן 12 וחצי (ב 17/12 בר מצווה) אני גר בפתח תקווה עולה לכיתה ז צריך עוד פרטים? עם כן נא לפרט תודה
../images/Emo65.gifגיל עיר עולה לכיתה וזהו אני בן 12 וחצי (ב 17/12 בר מצווה) אני גר בפתח תקווה עולה לכיתה ז צריך עוד פרטים? עם כן נא לפרט תודה
B be a bee New member 6/8/03 #10 היי,../images/Emo42.gif אני בטוחה שאתה "לא" מכיר אותי: but i know wer you live i know ho are you.... זאת אביטל, מה המצב?
היי,../images/Emo42.gif אני בטוחה שאתה "לא" מכיר אותי: but i know wer you live i know ho are you.... זאת אביטל, מה המצב?
S Snow Yte New member 6/8/03 #9 היי... ברוך הבא../images/Emo70.gif קבל מקווה שתהנה פה... אני שירי... אני בת 15 מהרצליה... שיהיה לך אחלה חופש...
היי... ברוך הבא../images/Emo70.gif קבל מקווה שתהנה פה... אני שירי... אני בת 15 מהרצליה... שיהיה לך אחלה חופש...