אני חדש

The FCRZ

New member
אני חדש ../images/Emo13.gif

שלום לכם אנשים אני רועי.. כרגע גר בארה"ב בן 13 וחצי את פרל ג'ם אני לא שומע הרבה אבל תוך שמיעות של פחות או יותר 2 שירים מטן אני התאהבתי אהה האלבומים האהובים עלי הם בעיקר Ten,VS, Riot Act, Pearl Jem, Live on Two Legs, Binaural ונראה לי גם Lost Dogs זהו אז אני מקווה ללמוד עוד על הלהקה ועל השירים ולהכיר חברים חדשים
ואגב אל תשימו לב לבדיחה הלא מוצלחת בחתימה שלי... כמה חברים טיפשים

Soon Forget

New member
../images/Emo2.gif

רועי.. אבל אתה לא אוהב את המתולתלים מהקליפים ששוברים גיטרות וצורחים!
וואלה לא ידעתי שאתה שומע פרל ג'אם.. ברוך הבא!

The FCRZ

New member
חההה ניצן נכון שחכתי שאת גם בפורום הזה!!

נכון פעם אמרתי את זה.. עכשיו שיניתי את דעתי לשבור גיטרות זה הכי שווה בארץ נראה לי שהבעיה היחידה בקליפים האלה הייתה האיכות של הקליפ אפילו לא הקשבתי לשירים
ותודה רבה ניצן

Soon Forget

New member
שמע אני עדיין בהלם..

אתה רועי הקטנצ'יק ששומע MCR! מה קרה?! לשמוע פרל ועוד ברצינות כזאת.. כל הכבוד!

The FCRZ

New member
תגידי, איך את מחליטה אם להקה היא טובה או לא?

זאת אומרת... לדוגמא כשאת שומעת Breaking Benjamin או Nickleback - איך את יודעת שהם לא טובים??

Anuerysm

New member
זה משהו שמתפתח לאט לאט

ככל ששומעים יותר מוזיקה טובה, אני זוכר שלא מזמן ידידה שלי רצתה שאני אשמע איזה שיר של להקת אימו וזה היה כל כך מגעיל, איך שזה נגמר שמתי ניל יאנג וההבדל היה כל כך עצום

רועי ../images/Emo2.gif

סוטה-קטן-ולא-תמים-שאתה!(ושוויצר-שמתלהב-מזה-שהוא-גר-בארה"ב)! סתםסתם >< מה נשמע? באמת ממתי אתה שומע פרל ג'אם.. XD אמממ תהנה
ותחזור להיות תמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וד"ש לאמא...שכחתי לומר לך את זה בפעם האחרונה שדיברנו XD

The FCRZ

New member
חןןן!!../images/Emo13.gif-שחולה-על-דרייק-בל-ושהורגת-

ילדים-תמימים תגידי איך יכול להיות שהתחלנו לדבר במסנג'ר לפני כמה ימים.. ואת נפנפת אותי??

חס וחלילה!

אני מנפנפת? אותך?? את הילד התמים שאתה? חלילה וחס! המסנג'ר מסכסך! וחנג' כבר לא אוהבת את דרייק
וילדים תמימים בהחלט ימותו
(ואתה לא ילד תמים!! לא-ילד-תמים!)

אתה כ"כ לא מכיר אותי...

אני השתניתי כל כך הרבה מפעם. וכן,הייתי אחת הבנות היותר-יותר מפגרות בפורום...אבל השתניתי.לגמרי. אתה לא מכיר אותי בכלל,אז תכלס שאין לך שום זכות לשפוט אותי... (ולא,זו לא הודעה עצבנית
)

למעלה