אני חדש שלום.........

NIR MJ

New member
אני חדש שלום.........

כבר משעה 6 בבוקר אני קורא פה הודעה הודעה קורא סיפורים ושאלות ומן הסתם את התשובות להם...... זה ממש מעניין אותי חחחח אל תישאלו מה קרה לי אני קורא פה תהודעות עם חלון פתוח ופתאום ניכנס זבוב ענק ממש מהענקיים התחיל להסתובב מעל לראש שלי {היתקלחתינישבע} הוא יש על הנרגילה בחדר ועכשיו אני קורא סיפורים על רוחות ושדים ו... יצורים ואני מיתקרב לזבוב ומסתקל לו בעיניים ממש לראות אם הוא זבוב חחחח אני מודה אני סטלן אבל מאמין ברוחות קצת על עצמי: אני בן 15 וחצי גר ברחובות קוראים לי ניר ואני ברמן ורקדן {מייקל ג'קסון} אני מעריץ את מייקל ג'קסון מגיל 7 ואתם ניראים אחלה אנשים מחכה לתגובות....... צירפתי תמונה שלי אני הבולט

NIR MJ

New member
לכול מי שרצה לדעת או לעשות סיאנס...

אני לא עשיתי בחיים סיאנס ואני גם לא יעשה אבל למדתי כול פאט בקשר לזה מי שרוצה לדעת אני יגיד לו פרט פרט אפילו יביא לו דוגמא של לוח סיאנס בטח רובכם יודעים מה זה-------->> אזזז.... בוווווווווווו!!!!!!!!!! איזה לא מצחיק אני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

I am a freak

New member
אם אתה מבין כמו שאתה אומר-

כתוב מאמר, אם הוא יהיה שווה את זה, אני אכניס אותו למאמרי הפורום. הפריק.

NIR MJ

New member
אתם פעילעם פה בכלל?????

הייייי יש פהההה מישהואאאאאאאא?????????????? אני חדשששששש

I am a freak

New member
תפסיק להציף, זה לא צ'אט../images/Emo70.gif

אנשים לא חיים כאן או גרים כאן ויש לכולנו דברים אחרים לעשות חוץ מלרבוץ כאן כל היום. שלח הודעה וחכה בסבלנות. אם מישהו ירצה להגיב לדבריך- היא יגיב. אחרת, תבין את המסר. הפריק.

NIR MJ

New member
עלק מנהל הפורום וחשבתי שאתה מבין..

לא טוב לך תמחק תהודעות ..........

I am a freak

New member
אני צוחק כל פעם שאני קורא את ההודעה

זו הסיבה היחידה שהיא נשארת כאן. בנוסף, בזכות העובדה שאני לא נפגש מאדם כמוך- תקרא את ההודעות שלך ותיפגע ממך ובעצמך. הפריק.

גם אני חדשה.

שלום לכולם! ביום שישי נתקלתי בפורום הזה. מאז, אני לא מפסיקה לקרוא כאן. אני התלבטתי אם לכתוב הודעה או לא..אבל החלטתי שכן, כי אני לפעמים מרגישה צורך להגיב, אבל בנתיים אני רק רוצה להציג את עצמי. באלוהים, אני לא כ"כ מאמינה. לא כ"כ? טוב, לא מאמינה. רוחות? לא יודעת, אני לא מאמינה בהן, אבל אני מתעניינת. אולי כל הקטע של המוות משך אותי. קראתי את ההודעה של זאתי שכתבה שלא צריך לפחד..לכמה רגעים זה הרגיע אותי, אבל יש לי דחף להמשיך לקרוא ולהתעניין בנושא.. אני לא באה ואומרת לכם משו כמו "תגידו אתם דפוקים?! מה, אתם אשכרה מאמינים שיש רוחות???" אני אישית לא נתקלתי בשום רוח/תופעה לא ברורה שיכולה להסתמן כנוכחות של רוח..אבל אני לא חושבת שסתם הקימו פורום וסתם אנשים כותבים פה הודעות על גבי הודעות..אז אולי בעצם אני מאמינה אבל צריכה הוכחה כלשהי, אבל אני מאוד פחדנית ככה שהתקלות ברוח מאוד תבהיל אותי.. לא יודעת אם אני אכתוב פה יותר מידי..או בכלל..רק רציתי להגיד -היי, אני כאן-
הקשר היחיד שלי לרוחות שאני מצליחה לחשוב עליו..הוא די רופף ואני די בטוחה שזה לא נכון..אבל ידידה שלי סיפרה לי שהיא עשתה סיאנס עם עוד כמה חברים/ות שלה..ואחד החברים לא הצליח לנשום לכמה שניות..אני לא אומרת שזה לא אפשרי, אבל בצורה שהיא סיפרה לי את הסיפור, והיא עצמה [ממציאה דברים ולא הכי רצינית שיש..]...אני חושבת שהיא לא אמרה את האמת.. [למה סיפרתי את זה?
] מה גם שהיא לא סיפרה מה היה בסוף עם הילד הזה..ככה שאני חושבת שהיא עבדה עלי
יש לי המון שאלות, כאלו שאני לא מצליחה בכלל לנסח. אבל אני אשאל משהו שחשבתי עליו בדקות האחרונות: איך נראית רוח? אתם כותבים שראיתם רוח. איך היא נראתה? כתבתם שהרגשתם רוח..תוכלו בבקשה לנסות לתאר? תנסו לתאר לי מפגש עם רוח..אולי זה יהיה קשה..אבל זה מעניין אותי.

מיבת

New member
ואווו..

איך ניראית רוח..אמממ לא כמו קספר..ולא כמו סדין עם עיניים.. דמות. לתאר איך מרגישים רוח..אני אישית צמרמורות חום והרגשה של "אני לא לבד" מעבר לזה..תצטרכי לחוות בעצמך ואז לספר לי.כי לי קשה להסביר כרגע. ברוכה הבאה

NIR MJ

New member
בקשר להודעות לא דיברתי אלייך

יש לך אייסיי או מסנג'ר?

מיבת

New member
עמך הסליחה

חשבתי שאמרתי לי שיש מלא הודעות.. האמת היא שיש מלא מסרים..

דמות?

ו...איך בדיוק אני יכולה לתקשר איתן? ואם תגידו לי סיאנס אז זה לא ממש יעזור..אני לא ממש מכירה מישהו/י שיכול/ה לעשות איתי..וכתבתם פה שכל המשתתפים לא צריכים לפחד/לחשוב על משהו רע שהרוח יכולה לעשות לי..אז לא נראה לי שכדאי שאני אעשה סיאנס:|

למעלה