אני חדש+שאלה

patrik6

New member
אני חדש+שאלה

תשמעו אני חדש פה למרות שאני קורא הרבה פה עכשיו היום פגע לי הסקייט במכונית ואני חושב שבן אדם ראה אותי והוא מכיר אותי והוא שונא אותי אם הוא הולך למישטרה מה העונש שאני מקבל איזה כנס? והמכה לא ממש חזקה פשוט קצת צבע מהסקייט יש על הדלת למטה ממש אפילו לא רואים אני חושב אבל אני מפחד שהוא ראה אותי שזה קרה ואני ידפק ביגלל זה אז אם קרה לכם פעם ואתם יודעים מה עשות לכם או שאתם משארים מה יכולים לעשות לי על זה ואל תתחילו איזה הומו פחדן אתה וכל זה אבל הבן אדם כל דבר קטן הולך למישטרה ואין לי כסף לזה אז תודה מראש

mr devil1

New member
XD הרגת אותי !!! חח המקסמום שהוא יכול לעשות

זה לאיים עליך (חחח שאגב על זה אתה יכול לטבוע אותו) ככה שאין מה לפחד

P Rod

New member
וואי אני כל הזמן מנסה להתעלם אבל אתה ממשיך

די לדבר שטויותתת עזוב שאתה לא מבין בסקייט אתה לא מבין בכלוםםם כע אחי כעע הוא רואה אותו שורט לו את האוטו והוא לא יכול לעשות כלום כע אחי XD XD XD יתפוס אותו באוזן ויקח אותו להורים שלו והם ישלמו את הנזק XD XD XD XD XD XD LOLLLLLLLL XD 3> 3> XD XD 666

mr devil1

New member
משתגיד.....

בטח הוא יבוא לו כזה ילד בוא רגע אני הולך להורים שלך והם עכשיו ישלמו על זה !1! XDDDD פחחחח חי בסרטים !! ועוד תשים לב שזה היה בטעות לא שזה היה בכוונה !!! וגם בשביל לתקן סריטה לא צריך להוציא כזה כסף (אלא אם כן זאת הסריטה במוח שלך)זה כולה דבר כזה ששמים על הסריטה וזה כאילו כזה כמו צבע זה לא שהוא הולך להחליף לו את כל השילדה או לצבוע לו את האוטו וגם אם הוא היה רואה אותו הוא ישר היה יורד אליו ואם אתה כזה מבין בסקייט בוא תלמד אותי. ותפסיק כל הזמן לשפוט כל דבר שאני אומר זה מתחיל לעצבן תשמור את זה לעצמך או תספר ליועצת שלך בבית ספר אם אתה כל כך לא יכול להתאפק !!1

P Rod

New member
חחח אתה כזה הומו אני לא יכול חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יענו עכשיו רציני..שב שניה,תקרא את מה שכתבת אתה לא חושב שיצאת חנון ו/או קוקסינל חחחחח XD XD XD XD XD XD XDDDDDD XDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XD XDXDXDXDXDXD XDDDDDD פנטגרם 666 חתולה שחורה על האש XD XD XD

ProP E

New member
שריטה

והוא לוקח את האוטו לפחח שיצבע מחדש ויש לזה את ה200 שקל ימטומטם אז המינימום זה שהוא יאיים אז אל תדבר שטויות עילי2...

yonisk8

New member
באסה! אין לי מושג מה לעשות חוץ מ...

לשמור על קור רוח. סתם אין לי מושג

The candle

New member
בונא תשתוק כבר קוקסינל

די כבר חפרת יא בן שרמוטה כל הודעה XD LOL די הרגת חלאס ינעל אחותך באמת שאם אין לך שום דבר חכם לכתוב אל תכתוב כלום

mr devil1

New member
יהומו מה אתה מקלל שאני לא יכנס בך ינעלל איממ

ממש'ך ת לא שואל אותך מה לרשום XDXDXDXDXDXDX LOLLOL עחעחעחעחעחעחעח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח [ הומו !

The candle

New member
טוב טוב מה שתגיד

אין אתה אחד הילדים הקוקסינלים באמא שלי אתה בושה למין האנושי אז עדיף לך שתסתום כי כל פעם שאתה רושם עוד משהו אנשים יותר שונאים אותך במקום להיות תקוע בפורום לך תצא לנסוע בן של קופאית שרמוטה

The candle

New member
טוב יא הומו מה שתגיד

אני גר בתל אביב אני הרבה בגולדה אז אם יזדמן לך לבוא אז נראה אותך מדבר אז נראה אותך מדבר שתבוא לתל אביב טוב עד אז ביי בן שרמוטה

למעלה