אני חדש פו

אני חדש פו

שלום. אני חדש פו, וחשבתי שתכירו אותי. שמי כפי שאתם רואים, הוא דניאל שניידר. אני בן 20, ואני סטודנט במגמה אלקטרוניקה ומחשבים, ואני בפורייקט שחק {מין הסתם לפני צה"ל}. אני עוסק בארבע שנים האחרונות בטארוט, קבלה, ומאגיה גבוהה {למרות שאין לי כול כך זמן לזה לצערי}. תחביב שלי היא: לישון, ללמוד, לתהעסק בתוכנות גראפיות, ולחקור דתות ככול שאני יכול בכלל. אני ישמח לילמוד מימכם פו ושם על אומנות הזו, וגם להכיר פחות או יותר אותכם. שלכם בברכה, דניאל

הי דניאל ../images/Emo13.gif

אני מניח שאנחנו כבר מכירים, ושאתה מכיר פה עוד כמה חברי פורום
טוב לראות אותך.

כמובן

היי אלון. כן, אני מכיר פו כמה אנשים. בקיצ'ר, אני היה פו שבוע שבוע בגלל כמה דברים קטנים, שנקראים "חיים בצל של סטודנט" אני חושב שיש פו כמה סטודנטים שמבנים אותי. ;) אני מעדיף להשתמש בשם שלי, ולא להסתתר מאחורי הנייקים הרבים שהיו לי בעבר {כוכב השחר יודע למה אני מתכוון :)}. וכן, שהיה לכולנו שנה טובה ופורייה. שלכם דניאל

gwizard

New member
אל תקרא לו אלון, קרא לו מר שחר ../images/Emo13.gif

אלון זה אני.

imdark

New member
אחלה

לניק שלי יש יבלות אני לא משנה אותו בגלל שכל אדם שאני מכיר מכיר את הניק שלי וכמה מכירים אותי רק בגללו אין לי בעיה עם השם שלי כמובן קוראים לי מיכאל קריס וברוך הבא גם אני לא ממש הרבה זמן בפורום הזה בגלל זה לא היה לי נוח לברך אותך אולי אתה לא ברוך? מאיפה לי לדעת אבל אכשיו שאני בטוח בעובדה סתם נקודה למי שלא ידע לש שלי יש משמעות מיוחדת בשבילי IMDARK כלומר אני אפל מה ההכוונה? מהי האפלה המדוברת? עם לא ה"חשכה" שאוטפת את לב האדם ובמידה מסוימת אדם אשר מוקף באפלה אופך אותה לחלק מאצמו אינני מציג את אצמי כנאור אלא כאחד המכיר את האפלה ולפי כך יש לי את הכוח לא לשפוט אף אחד מהצדדים אני בוחר את דרכי בהכר של שני הצדדים המדוברים אחד מסמל את הכעב הפגיעה והשני את הריפוי וההגנה זה מקורם העתיק של ה"אלמנטים" היין והינג מופיע בתנך הדם אלווהי האופל התומך בקין וברצח וכן האל השני המוכר ביותר כאלוהי ישראל המגן והשומר יוצר החיים

סליחה!

התבלבלתי בינך לבין מנהל ויקה ישראל, למרות שיש לכם אותו שורש של שם, אבל חפיף גם זה קורה. תהנה מאירלנד אילן.

למעלה