אני חדש פה

אני חדש פה

היי, אני בני ואני בן 18 מאשדוד ואני רואה סאות' פארק מהשנייה שזה הגיע לערוץ 2 ואז הורידו את זה ואח שלי התחיל להוריד ואני המשכתי ובקיצור ראיתי הכל עד לפרק האחרון שהיה בינוני לדעתי למרות שאהבתי את הקטע של בת 16 צווחנית. בקיצור אני ואח שלי מדברים קצת עברית ואנגלית בין ציטוטי הסאות' פארק,פיוצ'רמה,סימפסונז ועוד כל מיני דברים איכותיים למיניהם. אני מת על התוכנית הזאת ואני גם חולה על הרבה מאד דברים שטריי עושה בלי קשר לסאות' פארק כמו אורגזמו,בייסקטבול ואת קניבל המחזמר שלא יצא לי לראות חוץ מההתחלה שלו כי הדיסק החליט להדפק :[ תמיד נחמד לשמוע אותו שר בסגנון המשעשע שלו. מקווה לצחוק ולהנות פה איתכם אנשים.

אגב יש לי שאלה קטנה

בקשר למדיניות הפורום. לפני השאלה אני רוצה להדגיש שאני לא מתכוון לעבור על החוקים פה אלא אם אקבל אישור לכך מהמנהל, אני רק שואל. למה אסור לתת קישורים והסברים על הורדת פרקים? הורדת פרקים של תכניות וסדרות שמשודרות בטלויזיה ולא בקולנוע למשל היא חוקית, זה בדיוק כמו להקליט בווידאו פרקים וזה חוקי לגמרי, מה שלא חוקי זה להקרין את זה בציבור ולקחת על זה כסף או בכלל להקרין את זה לציבור. אבל אם אנשים רואים את זה בבית שלהם עם חבר'ה זה לא עושה שום בעיה. זה לא כאילו שסאות' פארק מפסידים כסף על "כרטיסים" להקרנות של הפרקים שלהם כי הרשת קומדי סנטרל משלמת להם בכל מקרה אז אף אחד לא מפסיד פה חוץ מהמעריצים שצריכים לשבת ולחכות שיו טיוב יואיל בטובו להטען מהר יותר. אם עדיין אסור אני לא אדבר על זה יותר, אבל אם מותר אז אני אשמח לשתף בדרך המהירה שלי להשיג פרקים (אח שלי הצליח להוריד פרק פעם ב4 דקות).

richter

New member
קודם כל, ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

שנית, דיברנו כאן בפורום על הורדת פרקים לא פעם ולא פעמיים, אתה מוזמן להריץ חיפוש. האיסור על מתן/בקשת קישורים להורדת תכנים לא חוקיים הוא לא שלי אלא של הנהלת תפוז, אם יש לך שאלות אליהם אתה יכול להעלות אותן בפורום המשוב או לשלוח להם באי-מייל.

למעלה