אני חדש פה =]

Guyolito

New member
אני חדש פה =]

היי אנשים אני חדש.. קוראים לי גיא =] רציתי להבין.. כולם פה בפורום דוגמנים חח? אם אני רוצה לדגמן איך מתחילים וזה?.. אגב תמונה מצורפת שלי

Gal Nissan

New member
מה המצב מאמי

חלק מאנשי הפורום דוגמנים , וחלק לא..... אבל בעקרון כל חברי הפורום שואפים לקריירה בדוגמנות בנוסף תוכל למצוא פה אנשי מקצוע {מאפרים , צלמים , סוכנים וכו......} אם אתה רוצה לדגמן אתה צריך לפנות לסוכנות או ליצור קשר עם בנו התותח מנהל הפורום ששמח לעזור לכל אחד בפורום.........=] ונעים מאוד להכיר , אני גל,

Guyolito

New member
הכל טוב מותק

מה איתך? =] לבנו יש קשר עם סוכנויות הדוגמנות? אני באמת לא מבין בנושא שום דבר חח.. אין לי מושג איך מתחילים, ואיך מתקבלים וכל השטויות האלה. מישו יכול להסביר קצת בפירוט? תמונה מדהימה מאמי, וגם לי נעים להכיר =] בת כמה את? אני 16 תודה לכולם פה

Gal Nissan

New member
תודה נשמה גם התמונה שלך פצצה

גם אני 16 עוד מעט ובקשר לאיך מתחילים , קח עצה ממני תפנה במסר לבנו {TOPAGENCY2} הוא כבר יפנה אותך למקום המתאים

המלצה

מומלץ לעשות בוק מקצועי ולהתחיל לגשת לסוכנויות דוגמנות ולהציג מה אתה שווה. חשוב שתדע עם עצמך לאן אתה מייעד את עצמך, דוגמנות זה שטח רחב, יש דוגמני פנים, גוף, מסלול ועוד, ולפי ההתאמה שלך והשאיפות שלך יעשו לך בוק מתאים. בהצלחה. אופיר. צלם.

topagency2

New member
שלום וברוך הבא לפורום

ציין מספר פרטים גובה, גיל, משקל, צבע עיינים ושיער ומה השאיפה שלך בתחום למה בדיוק אתה רוצה להיכנס בתחום בנוסף נשמח לראות תמונה של כולך ולא רק פנים ונשמח לעזור. וכן כמובן שיש לנו קשר עם סוכנויות אבל נשמח לעזור לך בפניה לכל סוכנות שתרצה לאו דווקא לסוכנויות איתם אנו עובדים.

netigrini

New member
ברוך הבא =]

היי אני נטע..
והתמונה שלך מהממת! הנה אני -->

Guyolito

New member
תודה

תודה לכל מי שענה! אז ככה.. אני בן 16, שיער חום-שטני, עיניים חומות, 172 ס"מ, +-55 משקל, שרירי. זהו פחות או יותר חח אני לא בדיוק יודע לאן פני מועדות.. אני לא חושב על דוגמנות מסלול. יותר על צילומים. אממ בקשר לפנים או גוף, עקרונית אני חושב שאני יכול לדגמן גם וגם, אבל אני מניח שאני לא קובע.. אני לא ממש יודע איך לפנות לסוכנויות.. שלחתי מייל עם כמה שאלות לכמה סוכנויות.. אני מניח שזו לא הדרך האידיאלית. אז מה כן? ותגיבו על מה שכתבתי בבקשה. נטע תודה מאמי, אגב, את מושלמת =] בת כמה את? אני מצרף תמונה של הגוף שלי, טיפה מטושטשת. תודה לכולםם!! :)

לפי מה שאני יודע:)

לפנות במייל זה נחמד הבעיה שהם חוזרים אחרי שנתיים לפעמים:) לכל סוכנות יש את הימים שלהם לקבלת קהל:) צלצל אליהם או תראה מה הימים תביא איתך כמה תמונות :) ויאללה שיהיה בהצלחה פשוט וקל:) וווששייי היה פה:) אל תמהר לחתום בשום מקום:)

topagency2

New member
שוב שלום

הגובה שלך קצת בעייתי מכיוון שבתחום דוגמנות בנים מתחת ל 1.80 זה כבר מהווה בעיה בנוע לגוף יש הרבה פוטנציאל אבל אתה עוד צריך עבודה להתחיל לאכול ולעבור לגור במכון כושר, פנים כבר ראינו שיש לך פנים מאוד יפות, בסך הכל אני חושב שאתה מתאים לתחומים מסויימים בתחום אבל לא לדוגמנות מסלול לפחות לא כרגע בגלל בעיית הגובה. לעזרה נוספת נשמח לעמוד לרשותך במסר מיידי

Guyolito

New member
סבבה

תודה רבה, אני עדיין מחכה לתשובה חח יש למישו פה מושג אם סוכונויות דוגמנות מחתימות גם נערים בני 16. כי אני יודע שבד"כ בנות מתחילות בגיל כזה צעיר(אסתי גינצבורג), ולא ידוע לי על בנים.

netigrini

New member
חחח בקשה מותק..

אני בת 14 וחצי =] ובהצלחה לך.. יש לך את מה שצריך...

אדווש ד

New member
הייוש

קוראים לי אדווה, אני בת 15 מאיפה אתה?..דרך אגב תמונה יפה הנה אני--->

אהלן...

היי גיא...
אני מזי... קודם כל, ברוך הבא לפורום המדהים שלנו... לא כולם פה בפורום הם דוגמנים, אבל אני מאמינה שרובם פה רוצים להגיע כמה שיותר רחוק בתחום הדוגמנות... איך להתחיל?? אז ככה, לפני הכל, אתה צריך את הדרייב הזה, להגיד לעצמך שזה באמת מה שאתה רוצה וללכת עם זה עד הסוף. הדרך רצופה מכשולים, לא תמיד זה קל, לא תמיד יחלקו לך מחמאות ולא כל צילום יצא טוב...לפעמים אין מצב רוח ליום צילומים או שמתבאסים כי לא עוברים אודישן מסוים... הכי חשוב, זה לקחת הכל בפרופורציות... לא להתבאס, לקחת הכל בקלות, להאמין בעצמך, ורק כך יאמינו בך, המון בטחון אישי וכריזמה... להראות נכונות, ומכאן הדרך הרבה יותר פשוטה... שיהיה לך המון ב-ה-צ-ל-ח-ה, ותזכור, שמי שבאמת רוצה להצליח, עוד יצליח!!!...

למעלה