אני חדש פה.

avgada

New member
אני חדש פה.

סתם רציתי להגיד שלום. מת על סטנדאפ. ומחפש שתמליצו לי על מופעים. "ילד אתיופי רואה את אבא שלו מחרבן,רץ מהר לאמא ואומר לה , אמא אמא אבא נמס!" "רוני ששון" שמרו על עצמכם

ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

אני רוני!
בן כמה אתה? איך קוראים לך?
|קרציה| וכדאי שליהי וסיוון ימליצו לך על מופעים

avgada

New member
אז ככה

אני רמי בן 19 מת"א.... תודה על כל ההמלצות... אני רואה שאנשים פה מבינים עניין. אז ככה אני מאוד אהבתי את הקאמל בתקופה לפני שרועי לוי(סטנדאפיסט ענק איש עסקים קטן) קנה אותו.. זה רק אני או שכבר לא נשארו שם אמנים??? אני מבין ממה שאני קורא שיש פה סלידה מסוימת מצוותא..... למה? אמרו לי שפתחו שם מועדון.... מעניין איך שם? עוד שאלונת... האם יש בצוותא ערבי חובבים? נ.ב מישהו מכם פעם ראה את החיקוי המפורסם של ברלד לארז טל?

EagleGirl

New member
אז ככה...

הופהעות שוות.. נתחיל ברשף לוי - ימי שישי ב23:00 בקאמל קומדי קלאב. במה פתוחה בהנחיית רועי לוי בימי שלישי ב22:00 עוד מומליצים ספוישבוע בצוותא למרות שהרבה אומנים כמו מקודם אין ממש..אבל תבוא, כיף, שוכנה, שחר חסון סוגר כל ערב, ברלד עושה שטויות ועוד הרבה אומנים. הבדיחה של רוני ששון - זאת בדיחת ספר. לא מצחיק. |שונאת בדיחות ספר| |שונאת גונבי פאנצ'ים|

הופעות ממולצות!

שגיב פרידמן מארח ת אבי נוסבאום וחברים (אורי חזקיה) בבצא ב23:30נראה לי ארז שלם מופע יחיד בבצא ב22:00 ומה שסיון המליצה על רשף ושחר

NimaZ

New member
הלוו../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

נעים להכיר. אני נעמה
לענייני סטאנדאפ פנה לסייון וליהי

ברוך הבא../images/Emo70.gif

שמי אביטל ולכל בעיה,בקשה או הצעה אתה מוזמן לפנות אלי או לאביטל השניה- sisty. בקשר לסטנדאפ אני מסכימה עם ההצעות של ליהי וסיון...מומלץ ביותר
מקווה שתשתלב במהרה והתמכרות נעימה

avgada

New member
אז ככה 2

אני רמי בן 19 מת"א.... תודה על כל ההמלצות... אני רואה שאנשים פה מבינים עניין. אז ככה אני מאוד אהבתי את הקאמל בתקופה לפני שרועי לוי(סטנדאפיסט ענק איש עסקים קטן) קנה אותו.. זה רק אני או שכבר לא נשארו שם אמנים??? אני מבין ממה שאני קורא שיש פה סלידה מסוימת מצוותא..... למה? אמרו לי שפתחו שם מועדון.... מעניין איך שם? עוד שאלונת... האם יש בצוותא ערבי חובבים? נ.ב מישהו מכם פעם ראה את החיקוי המפורסם של ברלד לארז טל?

לפי מה שאני יודעת

יש ערבי חובבים בצוותא...נראה לי ימי חמישי-שוב, תשאל את המומחיות לזה
והייתי בצוותא מאז הפתיחה של המועדון החדש,אבל לא הייתי באולם החדש עדיין

אין סלידה מצותא

עוד מעט תהיה במה פתוחה ולמזלי הסתלתי לצד בטעות שהוא עשה זאת

dk6

New member
אני ראיתי נורא סקסי

איכסה טוב שלא רציתי להקיא ובאות נושא נא לפתוח בעמוד הסרטונים באתר של מנצור תוך כמה ימים יש שם כמה דברים חדשיפ שאני הייתי עדה לצילומם

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

לא מתה על רוני ששון
נראה לי שהמליצו לך מספיק..אם אתה צריך עוד,תשאל
בקשר לקאמל- זה נכון שבקושי נשארו בו אמנים אבל הם בסדר (וגם רועי לוי..)

למעלה