אני חדש פה אני כותב ממחשב של חברה אמא שלי. את אוהבת את הסידרה
M mishelli New member 4/3/05 #3 אני אביאל אני חדש בפורומים, לא יודע איך זה הולך. חשבתי שאני מתכתב עם מישהי. אני בן 12 וחצי, אוהב את אהבה מעבר לפינה
אני אביאל אני חדש בפורומים, לא יודע איך זה הולך. חשבתי שאני מתכתב עם מישהי. אני בן 12 וחצי, אוהב את אהבה מעבר לפינה
ע עד הסוף הטוב New member 4/3/05 #4 ברוכייי אתה לא מתכתב עם אחת... אלא כותב הודעה או יותר וכולנו יכולים לראות אני איילת תהנה פה איתנוו שים הגעת לאיזור ממכר
ברוכייי אתה לא מתכתב עם אחת... אלא כותב הודעה או יותר וכולנו יכולים לראות אני איילת תהנה פה איתנוו שים הגעת לאיזור ממכר
ה הודיוש המאמוש New member 4/3/05 #5 שלוםםם../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif הי!!ש אני הודיה ואני מקווה שתהנה (זה בטוח)..
M mishelli New member 4/3/05 #8 והנה עוד תמונה שלי יש לי שאלה: אם אין לי מחשב בבית, האם מותר לי להרשם ממחשב של אחרים? (לפתוח שם משתמש וסיסמא בתפוז)
והנה עוד תמונה שלי יש לי שאלה: אם אין לי מחשב בבית, האם מותר לי להרשם ממחשב של אחרים? (לפתוח שם משתמש וסיסמא בתפוז)
M mishelli New member 4/3/05 #10 והנה חברה של אמא שלי והילדים שלה, מאצלם אני כותב לכם אלו מישל עידן וגילי:
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 4/3/05 #6 ברוך הבאא../images/Emo70.gif אני מיכלל תהנה לךךך.. התמכרות נעימהה