אני חדש פה!!!

h1hanan1

New member
אני חדש פה!!!

שלום!!! אני חדש פה!! אני מחיפה בן 13 וחצי. אתם יכולים להגיד לי מדועה ולמה כדי לי להצטרף לתא נוער שינוי? תודה מראש!

asafz8

New member
חנן..

תנועת נוער שינוי היא תנועת נוער המתבססת על עקרונותיה של מפלגת שינוי. אם אתה מאמין בעקרונות אלו ובאידיאולוגיה של נוער שינוי זה המקום בשבילך. נוער שינוי היא שלוחה מתוך שינוי של בני נוער מגילאי 13-18 המעונינים לתרום ולהשפיע, בני נוער אשר חושבים שלמדינת ישראל מגיע עתיד ליברלי, מערבי, פלורליסטי ומתוקן. אנו מעוניינים לשנות את החברה הישראלית בהתאם כאמור לאידיאולוגיה שלנו ובהתאם לעקרונותיה של המפלגה. אנו נלחמים בכפיה הסחטנית האורתודוקסית אך יחד עם זאת גם נוהגים לשבת ולדבר איתם. למידע נוסף לפניך קישור לאידיאולוגית נוער שינוי ולעיקרי שינוי (העקרונות המפלגתיים) כמו כן אתה מוזמן לפעולה ראשונה של התא בחיפה כפי שכבר אמרתי לך ביום שלישי בשעה 18:30. אסף זגריזק יו"ר תא חיפה

asafz8

New member
הקישורים

הקישורים לא יצאו טוב הינה הם: (את קישורים אלו אני נותן לך להרחיב את מה שכתבתי).

wizibusy

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

אני שמח שבחרת להתעניין. אני חושב שאסף הבהיר בכללי את המהות של שינוי ונוער שינוי. אני מפנה אותך לעוד מאמר שנכתב על הפעילות בנוער שינוי. המאמר. בתקווה לראות אותך משתלב בפעילות הנוער, ים בלום, מנהל פורום נוער שינוי.

ברוך הבא !!!

ומה מוזר בכל הסיפור הזה?! מעניין שכל שונאיי שינוי לימנהם וכל אלו רוצים שהיא תימחק כליל אומרים שזהו שהלך על המפלגה שבגדנו בבחוריינו מעניין שיש כל כך הרבה אנשים ציעירם כמו רון וחנן שמצתרפים!! ואתם הריי אומרים שאנחנו אפיזודה חולפת לא ממש מסתדר לי..... בכל מקרה אני מברך את כל האנשים שמצטרפים לנוער ולמפלגה (הכי מעניין שאני עדיין לא היצתרפתי למפלגה...)

asafz8

New member
חחחח כן..

מצחיק! תומך שינוי נלהב אבל לא מצטרף! אגב, למה? לא הבנתי מה הקטע של ההודעה שהפנת אלי עיקרון אידיאולוגיה משהו..

אמרתי לו שייכתוב בעיברית רהוטה

והוא שאל אותי למה אני לא מצטרף לשינוי אז אמרתי לו ככה אולי בעתיד אני אצתרף ואז כתבתי למה אולי בטוח!!

tapr

New member
בסדר

אז אם כבר, הצטרף עם ט' ולא עם ת', ושמעת פעם על פסיקים? הם דברים קטנים כאלו ששמים בין מילים מדי פעם....

למעלה