אני חדש פה נעים מאוד :)
S ShukyD New member 17/9/04 #18 אם אתה מכחיש את הקיום שלי אני כבר מת מבחינתך לא? אז הנה, העיקר שתהיה מבסוט
N noy noyman New member 16/9/04 #6 בטח שהייתה שואה נו אתה יודע... המקרה הזה שהיינו צריכים לשמוע את יזהר כהן... ולראות את שרית חדד באירוויזיון
בטח שהייתה שואה נו אתה יודע... המקרה הזה שהיינו צריכים לשמוע את יזהר כהן... ולראות את שרית חדד באירוויזיון
G Gs17 New member 16/9/04 #7 מזה מתקפת חדשים לשנה החדשה? כשאמרתי הבא בתור, סתם צחקתי, אני לא באמת רוצה עוד אנשים פה! תמות! כן....הבא בתור!
מזה מתקפת חדשים לשנה החדשה? כשאמרתי הבא בתור, סתם צחקתי, אני לא באמת רוצה עוד אנשים פה! תמות! כן....הבא בתור!
S ShukyD New member 16/9/04 #8 אתם יודעים, השם של הפורום כולל גפ את המילה "הומור" אז להגיד לכולם למות זה אולי "שחור" ומגניב אבל זה לא באמת מצחיק
אתם יודעים, השם של הפורום כולל גפ את המילה "הומור" אז להגיד לכולם למות זה אולי "שחור" ומגניב אבל זה לא באמת מצחיק
פ פורום הומור שחור New member 19/9/04 #33 צודק במליון אחוזים אבל אנחנו משמשים בית חם לנערים במצוקה האלו, אז מצא מקום בליבך לסלוח להם על המחסור החמור בהומור. אנחנו סולחים ברוך הבא
צודק במליון אחוזים אבל אנחנו משמשים בית חם לנערים במצוקה האלו, אז מצא מקום בליבך לסלוח להם על המחסור החמור בהומור. אנחנו סולחים ברוך הבא