אני חדש פה

why not me

New member
עוד משהו

תוכלו כבר לענות לי על שתי השאלות ביחד... אני ידוע בפרנואיד גדול, איך אני אוכל למצוא בן זוג ולסמוך עליו שלא יסגיר אותי? מה אם יימאס לו להסתתר והוא יחליט "להוציא" אותי מהארון לפני כל מי שאני מכיר? עכשיו שאני כותב את זה אני מבין כמה זה חשדני ופרנואידי מצידו... אבל צריך לחשוב על הכל, לא?

Xboy123

New member
תגובה לחלק מהשאלות...

גם אני פרנואיד קצת, כמוך.. בעצם לפעמים לא רק קצת... קיצר יש סיכוי שאנחנו עוד תאומות אולסן...
להכיר.. אפשר וירטואלית.. פורומים, אטרף(לא מת על זה), אייסיקיו, מסנג'ר, צ'אטים[לא ממליץ] ועוד כל מיני שיטות. ובמציאות.. לא יודע.. יש מסיבות גייז, יש את האגודה ויש כאלה שמכירים כאלה מהביצפר שלהם, או שכן, או מישהו שבמקרה פוגשים... לא יודע... אני הייתי מבקש מבן זוגי להישבע אמונים שלא יעשה או יספר משהו מאחורי גבי או יעשה משהו שלא כרצוני,אבל אם בכל זאת לא תסמוך עליו אם הוא יישבע, אז לא יודע מה להגיד לך

why not me

New member
../images/Emo13.gifאיזה חלום...

תאומות אולסון... איזה חלום נחמד. לפעמים נדמה לי שאין עוד אף אחד כמוני בעולם..
מה איתך? יש לך בן זוג? ואם כן אז מאיפה? ואיך?

Xboy123

New member
חח ../images/Emo9.gif תשובות:

מה איתי? מה אמור להיות איתי? :/ בן זוג אין לי, יכול היה להיות לי אם הייתי נפגש עם אותם אלה שרצו איתי קשר רציני, אבל סירבתי בגלל הפחד שההורים יגלו אותי.

James Hammerton

New member
לגבי להכיר

יש כמה אפשרויות: 1. אתרי הכרויות, כמו אטרף דייטינג, צ'ק מי אאוט וקופידון. בעיקרון זה שוק בשר, בלי תמונה אתה לא ממש "שווה" שם הרבה וקשרים רציניים קשה מאד למצוא שם... 2. מקומות "חברתיים": פורומים בתפוז, קבוצות מפגש ושיחה לנוער וכו'. כאן בד"כ תמצא אנשים שיותר קרובים אליך עם תחומי עניין דומים וכו'. ועליהם אפשר גם יותר לסמוך מאנשי אטרף (תכף נגיע לזה). 3. מקומות "מזדמנים": אוטובוס, בי"ס, ברחוב, בתור, בארועים שונים וכו' (בעזרת גיידאר כזה או אחר, או סתם בחור שמוצא חן בעיניך). החיסרון הוא שצריך אומץ בשביל זה, אבל אין לדעת גם שם אפשר למצוא לפעמים
לגבי פחד מאאוטינג - הרעיון הוא לא לספר יותר מדי פרטים לאנשים שאתה לא בוטח בהם ולאנשים שאתה לא מכיר. אחרי שאתה לומד להכיר אותם ומדבר איתם קצת אתה מקבל רושם עליהם ואם אתה בוטח בהם - אתה ממשיך ומספר יותר. הבעיה היא בעיקר באטרפים - כי עם תמונה עשויה להיות לך בעיה ושם זה די מתבקש, אבל מצד שני מעט מאד הומואים מוציאים מהארון אחרים בכוונה, כי הם יודעים בדיוק איך זה ומה ההרגשה. ועל אנשים מהפורומים או מקבוצות חברתיות אתה יכול לסמוך כי הם באותו מצב כמוך, והם אנשים די טובים בכלל

why not me

New member
טוב נו...

טוב נו, בקשר לפארנויות שלי אולי הן לא ממש מוצדקות. אבל אני לא רוצה להכיר דרך האינטרנט, זה נראה לי קצת כזה זול... לא? ובכלל זה פגישות בעיקר בשביל סקס... זה הרושם שנוצר לי בכל אופן. אני גם לא ממש יכול ללכת למועדונים וזה... מה אני אלך לבד? חוץ מזה שזה צעד נורא גדול בשבילי, ואני לא חושב שאני כבר מוכן לזה. אני יכול לחכות פשוט, ויש לי "גיירדר", אבל אני פשוט לא בסביבה הנכונה, (בי"ס דתי וכו'). אני מכיר רק הומוסקסואל אחד, והוא ידיד שלי, מבוגר ממני בכמה שנים.

James Hammerton

New member
כן, למה לא? ../images/Emo13.gif

המון אנשים באים למועדונים לבד, תתפלא עד כמה. אבל אם אתה לא מוכן לזה - אז אולי באמת תנסה גישות פחות "ישירות", להתחיל בקטן. עצם זה שכתבת כאן זה כבר צעד טוב בכיוון...

why not me

New member
בהחלט ../images/Emo3.gif

עצם העובדה שכתבתי כאן גרמה לי להרגיש הקלה עצומה, לדעת שיש לי מישהו לשתף אותו בכל הלבטים והבעיות שלי
אבל דווקא מאז שהתחלתי לכתוב פה (לפני מספר ימים בודדים) אני מרגיש צורך יותר גדול לצעוק את זה ולהגיד את זה לכולם. למשפחה אני יודע בוודאות שאני לא אגיד כלום.. אני הייתי רוצה אולי לספר לחבר הכי טוב שלי, אבל כמו שכתבתי כבר קודם אין סיבה שאני אספר לו את זה אם אין לי משהו מאחורי זה- קשר בפוטנציאל או משהו כזה, ככה שנכון לעכשיו אני לא מתכוון לספר לו כלום.

Xboy123

New member
תגובה

אני שמח לשמוע שמצאת את המקום המתאים לשתף בבעיות ולבטים
אני דיי בטוח שאתה מרגיש גם הקלה :) אני לא ממליץ לך מהר לספר לחבר הטוב שלך על הנטייה... כי שמעתי כמה מקרים של אנשים שסיפרו לחברם הטוב וספגו.. יריקה בפרצוף.. כן כן...
אתה צריך קודם לבדוק מה אותו חבר חושב על הומואים.. אם אין לו משהו נגדם.. ואז תשקול לספר..
זאת דעתי בלבד :)

why not me

New member
איך עושים את זה?

זו עצה מאוד הגיונית, לבדוק מה דעתו וכו'. אבל איך עושים את זה?! יש לי חברים שאני יודע בוודאות שאני לא אספר להם, רק לאותו החבר הכי טוב שלי, וכעיקרון לשנינו יש חברים משותפים שהם גם כאלה, והוא לא לוקח את זה כדבר שלילי כלל וכלל. אבל אנחנו מאוד קרובים אז אני חושש שהמצב עשוי להיות קצת שונה, ואני לא רוצה שכלום ישתנה בינינו... איך אני יכול לבדוק מה תהיה התגובה שלו מבלי שהוא ישר ידע שמדובר בי? תזכור שמדובר באדם שמכיר אותי ה-כ-י טוב בעולם.

James Hammerton

New member
המממ אחרי שהתחלתי לכתוב בפורומים

אני חושב שמשהו כמו שבועיים אחרי זה כבר התחלתי לספר לחברים קרובים. אבל זה ממש תלוי בך, במה שאתה מרגיש, אם אתה מוכן לזה וכמעט הכי חשוב - אם אתה חושב שהם יקבלו את זה טוב. תמיד כדאי לספר בהתחלה לאנשים שאתה מרגיש איתם הכי בטוח ועם אלה שדי בטוח שהם יגיבו טוב - כי להם אנחנו זקוקים הכי הרבה בהתחלה...

why not me

New member
לצאת שקרן

אם אני אספר לו עכשיו, אחרי הרבה זמן שבו אני בעצם אומר ההיפך (למרות שמעולם לא אמרתי באופן רשמי שאני לא)- אז זה לא מוציא אותי שקרן? אני חושב שהוא יקבל את זה טוב, אחרי שההלם יעבור, אבל בהתחשב בכל הנסיבות ביחד (ובמה ש-X-BOY כתב) אני לא חושב שאני אעשה את זה בינתיים. כרגע זה קצת לוחץ מבפנים, אבל אני בטוח שזה יעבור. ברגע שיקרה לי משהו רציני אז אני אחשוב על זה עוד פעם.

James Hammerton

New member
יש מצבים בהם שקר יכול להתקבל

זה אחד מהם, הוא יבין למה שיקרת וזה לא יפריע לו או יפגע בו (בהנחה כמובן שהתגובה שלו תהיה טובה), לכן זה לא כ"כ צריך להטריד אותך. לגבי איך אפשר לדעת מה תהיה התגובה שלו - אמרת שיש לכם עוד חברים שהם כאלה והוא הגיב די בסדר, זה סימן לדעתי שהוא יקבל את זה בהבנה
חוץ מזה, למה לא לספר להם?

why not me

New member
לספר למי?

לחברים האחרים שהם גם כאלה? יש רק אחד שאני יכול לחשוב עליו, אבל אנחנו רק ידידים, לא ממש חברים טובים, והוא מבוגר ממני בכמה שנים, אני לא יודע עד כמה זה יעניין אותו... אני גם לא בטוח מה זה ייתן לי אם אני אספר לו, רק כדי שמישהו ידע? אני לא יודע...

James Hammerton

New member
איך שאתה מרגיש ../images/Emo13.gif

בעיקרון חשבתי שאולי תרגיש יותר טוב אם יהיה לך חבר שתוכל לדבר איתו בחופשיות, אחד שאתה מכיר ובוטח בו...

why not me

New member
וצדקת ../images/Emo3.gif

אני באמת הייתי מרגיש יותר טוב אם היה לי מישהו לדבר איתו בחופשיות, ואני אכן מכיר אותו ובוטח בו, אבל אני פשוט לא חושב שאנחנו בקשר מספיק טוב בשביל להפיל עליו דבר כזה.. בכל אופן בינתיים אני יכול להוריד הכל מהלב פה, בפורום.

ranushh

New member
היי ברוך הבא[באיחור..אבל עדיין]../images/Emo140.gif

אני רן...ועכשיו אני אקרא את השרשור הענק הזה..

why not me

New member
באמת תקרא את הכל?../images/Emo13.gif

באמת תקרא את כל השירשור? וואו, זה ממש מחמיא...

למעלה