אני חדש פה...

youvall

New member
אני חדש פה...

שלום, קוראים לי יובל ויש לנו ג'יפ! אנחנו רוצים להחליף עכשיו את הטראנו 98 שלנו שעשה כמעט 200K ככה שאתם מבינים שאנחנו צריכים דיזל... חשבנו ללכת לכיוון של יונדאי טראקאן 2005.... מה דעתכם עליו? נוח? זריז בתגובות? ג'יפ ג'יפ או צעצוע של כאילו כזה? נוח לנסיעה גם על הכביש? בכלל מה דעתכם על הטראקן ועל הטראקן 2005 בפרט? אני מודה לכם על ההתייחסות שלכם...

YNV

New member
MORY רשם סקירה יפה על הטרקאן

תוכל למצוא אותה פה יניב

ממליץ בחום על הטרקאן בעיקר לאור

העובדה שנודע לי היום כי מחיק הסורנטו עלה למחיר גבוה יותר מהטרקאן ולדעתי ללא הצדקה כלל הטרקאן שלי למכירה הזמנתי חדש .

youvall

New member
אבא נסע בטאראקן ולא התלהב...

עכשיו הוא שוקל שני ג'יפים(ההבדל במחיר בין הטאראקן לשניהם מדהים!) איסוזו טרופר 2004 טויוטה לנד-קרוזר 2005 מישהו יכול לתת לי פירוט על שני הג'יפים ולמה עדיף את הטיוטה(נימוקים שישכנעו ילד מגדול בן 52)... תודה רבה!

youvall

New member
אבא שלי שולל לנד-רובר.....

אז הדיסקו הוא לא בא בחשבון....

יובל אבא שלך טועה הטרקאן בפרט

מודל 2005 הוא הרכב שטח כביש הטוב ביותר הנוח ביותר החזק ביותר מכל רכבי השטח/כביש בארץ ובמחיר הזול ביותר נכון צריך מעט להגביהו ולהחליף צמיגים כן למגן את התחתית אבל את זאת עושים בכל הג'יפים. הטראנו הוא צעצוע בשטח לעומת הטרקאן הפג'רו קינג לא עומד ליד הטרקאן בשטח למרות מחירו הלנד קרוזר נחשב לטוב יותר איני יודע במה אבל יקר בעוד כ 100K ש"ח כיום הרכב שנותן את התמורה הרבה ביותר לכספך הוא הטרקאן.

למעלה