אני חדש פה

זיטיס 21

New member
אני חדש פה

יום חמישי משוגע בשנתיים האחרונות על מוסיקה יוונית בהופעה של גליקריה בחוף דקל באילת. ומאחורי יושבת לה חבורה לא פחות משוגעת ממני . ברור לי מהתחלה שהחיבור ביני לבנהם זה עניין של זמן. ובאמת כך היה. ואז מתברר לי שכל השורה מאחורי הם משתתפי הפורום. מבחינתי ההתרגשות גדולה מאד. כמובן שהסיפורים על הפורום מתחילים לזרום. ובמקביל מופיעים כוסות הבירה וכשגליקו על הבמה המחיצות גם נופלות. מחליפים פלפונים וקופצים על הרגלים מהמוסיקה הסוחפת. ולא תאמינו יש לי חברים חדשים שאוהבים כמוני מוסיקה יוונית. למחרת נפגשים בהופעה של רמי יהודה שרים ורוקדים ביחד ולא שכחנו גם את השתייה שהולכת ביחד בארועים שכאלה. מזג האוויר פנטסטי וזה בהחלט תורם לאווירה. וזהו אני פה גם כן. אומנם חדש אבל מקווה לתרום וגם ללמוד.בהזדמנות הזאת תודה לפאדי לענת על היחס הנפלא ולכל אלה שלא הספקתי לשאול לשמם ואשמח מאוד לדעת איך קוראים לכן. מה אגיד לכם אם חברים כאלה המוסיקה רק משתבחת אז בנתיים ביי

ל-זיטיס 21, וואו, ברוך הבא לפורום

דע לך, אתה הראשון שהביא מייד סיפור מאילת, ולא רק סיפר שהוא חדש, אז, אני תקווה שתתרום תפרה ותופרה מהפורום שלנו, ובטוחני כי מה שראיתה באילת הוא רק ההתחלה למשהו מלהיב בהמשך...

12אניהיא

New member
היייייייי זיטיס../images/Emo24.gif

איזה כייף לראות אותך כאן... (ואפילו לא היינו צריכים לשחד אותך
) אז ברוך הבא יקירי
ומקווה שרק תהנה איתנו וזוהי רק ההתחלה לה לה לה לה....

F a d i

New member
../images/Emo13.gif ברוך הבא זיטיס

מאוד שמח לראותך פה...ההנאה מובטחת תהיה בקשר לילה טוב

Nava5

New member
ברוך הבא, זיטיס!../images/Emo140.gif

אני די חדשה פה, אבל מרגישה כאילו נולדתי וגדלתי יחד עם החברים בפורום. היחס פה מאד אישי, אנשים מתייחסים ומגיבים לשאלות שאתה שואל, או להערות שאתה מעיר, מושיטים עזרה בשעת הצורך ועוד... לי כיף פה, אני מקווה שאתה תיהנה כמוני! לכל החברים בפורום, ובראשם כמובן אניהיא
זוהי ההזדמנות שלי להודות לכולכם, כי לא עשיתי את זה עד עכשיו!

Nava5

New member
כיוון שאת מנהלת הפורום

המוצלח הזה, ומשום שהתקבלתי ב
ע"י חברי הפורום - למרות שלא גלשתי לתוכו בצורה מסודרת (לא ידעתי...) - אני מכירה על כך תודה! לההת'

למעלה