אני חדש פה!

וולקאם לפורום!!!

אמממ... ספר קצת על עצמך שם גיל מאיפה..... איזה אומנים אתה אוהב לשמוע תתעדכן קצת בשירשורים האחרונים...

אוקיי

אני אביב וביוני אני יהיה 17... אני שומע רוק ישראלי מאז שאני בן 4 ככה... ומאז אני אהבתי משינה ורוק בכלל בגלל דוד שלי קיצור אני מנגן על תופים בלהקה שקוראים לה טרומבקה והלהקות שאני הכי אוהב אלה משינה ורד הוט יש עוד המון להקות ואמנים ישראלים שאני אוהב כמו סאבלימינאל לא באמת P: ועכשיו רציני אני אוהב אני משינה (כבר אמרתי) היהודים אביב גפן קצת כוורת בוטן מתוק עברי לידר שייגצ ירמי קפלן סליחה את כל מי ששחכתי:) תודה ויאללה ביי

יפה לך על המוזיקה:))-

-אני לא אגיד שלא קצת נבהלתי כשרשמת סאבלימינאל אבל כשהבנתי( וזה לוקח לי הרבה זמן!!) אז הפנמתי:)) -טוב נו שיהיה לך בכייף בפורום:))))

אממממ... ../images/Emo105.gif

שם - נועם
. גיל - 13 (ולא, אני לא גאה בזה
). מקום מגורים - חור בקריות. אייסיקיו - 329440559. אמממממ מוזיקה שאני אוהבת - מוניקה סקס
, היהודים, המכשפות, מוקי, שב"ק ס', ברי סחרוף, החברים של נטאשה, זקני צפת, מופע הארנבות של ד"ר קספר... אממממ, אני אזכר בעוד. היי!

שלום שלום

יפה לך כל הלהקות האלה מה עם משינה כוורת עברי לידר ירמי קפלן אביב גפן בוטן מתוק.... מנסה להזכיר לך

:)../images/Emo105.gif

משינה לא אמרתי? אוהבת גם (= כוורת לא אוהבת בכלללל... עברי לידר פסדר... ירמי קפלן פסדר... אביב גפן אוהבת חלקית... בוטן מתוק אוהבת את "כל מה שנשאר" (כצפוי). (=

S h A b i T

New member
איך אפשר לאהוב את השיר הזה?!?!

זה הצילצול שלי בביצפר, עוד פעם אחת שאני שומעת אותו ואני מתחרפנת ועוד בהופעות הם שרים את הפיזמון כל כך הרבה פעמים.. ואין שום היגיון במילים!! ''את כל מה שנשאר מהכוח שנגמר אשמור לי למחר'' איך לעזאזל הוא יכול לשמור את הכוח שנגמר למחר!? הרי הוא נגמר! אין!! הוא פשוט אמר ככה, נשאר, נגמר, מחר.. חרוז. ובאמצע תקע מילים לא קשורות בכלל!

חחחחחח :)../images/Emo105.gif

אני לא *כ"כ* אוהבת אותו... זה פשוט השיר היחיד שלהם שאפשר להגיד שהוא נחמד... ולי המילים דווקא כן מסתדרות קצת... חחחחחח נו לא יודעת, נסגור ת'דיון הזה (=

למעלה