אני חדש פה!!!

אני חדש פה!!!

אני חדש פה ואני מגמגם!! אני מזה מבואס מזה!! עשו לי בעיות בבית ספר בגלל שילד אחד אמר לי את זה והרבצתי לו אני די כריזונר אז אם אומרים לי את זה אני ממש חוטף כריז.... אם למשהו בא לעזור לי אז תודה!!! אפילו סתם שיציע עצות... תודה מראש!!

shuky63

New member
אם אתה מתכוון שהוא צחק עליך בגלל

הגימגום אז אני מקווה שהרבצת לו מספיק חזק גם בשביל כל אלה שהייתי צריך להרביץ להם במהלך חיי משום שצחקו על הגימגום שלי ולא היה לי את האומץ או הכח. אני בטוח שהוא לא יצחק עליך שוב.את זה אני אומר כי מה שהיה היה ואתה לא יכול לקחת את המכות שנתת בחזרה.אבל יהיו עוד כאלה שיצחקו עליך וחלקם יהיו יותר חזקים ממך אז צריך לחשוב כנראה גם על שיטות חליפיות. תראה הבדואים ידועים ככאלה שאף פעם לא יוותרו על נקמה במי שפגע בהם אבל דוקא אצלם רווחים פתגמים כמו:"נקמה זה אוכל שצריך לאכול קר"או:"בדואי יחכה אפילו 30 שנה עד שינקום ואחר כך עוד יגיד מיהרתי". לפי זה צריך לתכנן את הנקמה כך שתכאב לצד השני ולא תפגע בך.

טינה 18

New member
היי! ברוך הבא.

אני מבינה היטב למה אתה מגיב ככה, כשאדם אחר קורה לנו בשמות ואפילו הם נכונים זה כואב אפילו כואב מאוד(מה שמזכיר לי שגם אני החטפתי לילדה כלשהי בגלל סיבה זו אבל זה כבר עבר). הייתי רוצה לדעת בן כמה אתה, ובאיזו דרגת גימגום לדעתך אתה נימצא (כי אם זה גימגום קל אני בטוחה שתוכל להתגבר על זה איכשהוא- לא כמו גימגום קשה).

ש ר ו ן ס

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

אוי, החיים לא קלים. אבל צריך ללמוד איך להסתדר איתם. אני חושבת שדווקא התגובה שלך היא קיתונית. אתה רציך ללמוד כיצד לשמוע את הדברים הללו ופשוט להתעלם
וואוו, אני יודעת שזה קשה. בעצם, למה אני מבקרת אותך? אני יותר טובה? אני הייתי קיצונית לגביי עצמי. מי שהייתי מסוגלת להרוג ולצבוט עד שנעשה כחול זה את עצמי..
מזל שלך שאת העצבים שלך אתה מוציא על אחרים. בכל אופן, אני בטוחה שכאן תצמא אוזן קשבת ואולי תלמד מנסיונם של אחרים.

תודה...

קודם כל תודה על האירוח... אבל אני לא חושב שזה ככה (אני לא חושב שאני יכול להשתלט על העצבים שלי) אני תניד היית ילד עצבני!! ובאמת תודה שאת עוזרת...

mico24

New member
אין גמגום קל וקשה.. הכל בראש..

מה זה קל? מה זה קשה? זאת הרגשה פנימית של כל אחד, שלא ניתנת למדידה..

תודה...

קודם כל תודה על האירוח הטוב.... אני חושב שיש לי תקופות כאלה יש תקופות שאני מגמגם קשה ויש קל... אבל זה לא הרבה משנה אם זה קל או קשה זה הרגשה כללית...

gali90

New member
ברוך הבא אביב..

ברוך הבא.. אתה מזכיר לי זכרונות לא נעימים מתקופת ביה"ס יסודי.. היו כמה ביריונים שבאופן קבוע ירדו עליי על הגמגום - ירדו זאת לא מילה בקולי קולי , בהפסקות - אני זוכרת 2 ילדים באופן מיוחד. היום אני במקום אחר לגמריי ..וכבר אין סביבי ילדים שיצחקו (אולי זה עוד יקרה..?!) אבל ישנן צלקות שנשארות כנראה לאורך זמן ובעיקר תחושה שהגמגום זה משהו מצחיק שאפשר לצחוק עליו. אני שמחה בשבילך שמצאת את הפורום הזה.. לפני שהיית מסתבך במכות יותר רציניות..כי בעתיד של מגמגמים צפויות כל מיני תגובות של אנשים..תגובות כל כך מעצבנות ומייאשות ..אבל ישנן גם תגובות של אנשים טובים (בשבילי הם מלאכים קטנים) שמאוד סובלנים לגמגום , לא אכפת להם הגמגום אלא מה שאני מנסה להגיד. לשאר האנשים , אלו שפחות מסוגלים להתמודד עם הגמגום ומוצאים דרכים אחרות לפגוע בנו .. אני מציעה שתחכה בסבלנות הם כבר יקבלו את שלהם בדרך זו או אחרת... ברוך הבא ..

R O N Y1

New member
gali90 אם מדברים על זכרונות מהתיכון

בוא נומר שזיכרונות טובים מהתיכון אין לי אבל זכרון טוב אחד יש לי .. שהייתי בכיתה יב היה ילד אחד ביריון שכל פעם שעבר לידי היה קורה לי "גמגם" או שהיה אומר לי"בבבב גגגג" כל פעם הייתי מתחמק מימנו עוקף אותו אני לא יודע הוא היה רזה בגובה 150 או 160 אבל פחדתי מימנו פחד מוות(אני בגובה183). יום אחד קמתי ברגל שמאל אני לא יודע אבל קמתי עצבני!!בכניסה לתיכון עמד אותו בריון וכמובן קרה לי "גמגם גמגם" הדם עלה לי לראש ואז הכנסתי לו סטירה אבל מזה סטירה בכל הכח, הוא נפל מכל המדרגות ירדתי אליו הרמתי אותו והכנסתי עוד סטירה עד שתפסו אותי .אותו לקחו לבית חולים (ניקרע לו עור התוף) ואותי העיפו לשבועיים. אני לא יודע אבל הרגשתי מזה הקלה.. שחזרתי לתיכון המצב היה שונה ,יכול להיות שזה המיקרה ששיפר לי את הביטחון כיום אני מגמגם קל קל מאוד. נ.ב זאת לא השיטה להפסיק לגמגם........אבל אני מרגיש שנקמתי בשם כל המגמגמים RONY

טינה 18

New member
יפה מאוד!

רוני רציתי להגיד לך שנשפכתי מצחוק, אני מתכוונת בקשר לזה שהחטפת לאותו אדיוט. זה מה שאני הייתי עושה במצבך אבל רק אם הייתי עצבנית מאוד כמוך.

וואלה אתם מזה נחמדים!!

רציתי להגיד לכם שיום אחד אני כאן וכבר אני מרגיש יותר טוב!!!!

מוזססס

New member
זה אני דולפין

טוב שהרבצת לו! אני מת לכסח למישהו את הצורה, לא רק בגלל הגמגום- פעם הייתי ילד חננה חלש כזה, והיום אני חזק ואני רוצה להוכיח לעצמי שהתגברתי על הילד החננה... אז יש לי מן פנטזיה כזאת שמישהו יצחק עלי בגלל זה ואז אני יוכל להשתחרר עליו... אבל לא נראה לי שזה יקרה בקרוב כי לא יודעים את זה בשכבה שלי. והסיבה שאני דווקא בעד להרביץ זה בגלל שמבחינתי לכל דבר יש גבול, ופגיעה בנקודה רגישה כזאת היא חציית גבול. אז כל עוד המכות נועדו להכאיב ולא להטיל מום או לרצוח... למה לא.

RobinhooDw

New member
פורום אלים יש לנו :}

גם לי היו את הקטעים שלי אבל בגילאים הרבה יותר צעירים.

למעלה