מה זה סתמי
הפורום נועד, לאנשים שמתגרשים, לאנשים בהליכים, או בחשיבה על. אבל הדיונים ושיחות כאן הם לא רק על הנושא הנ``ל. אני לא יודעת איך עובדים פורומים בחו``ל, מה שאני כן יודעת הוא, שכשפורום הוא חברתי, ולא ``פורום מומחה``, אנשים שכותבים בו הם אנשים שחיים את היום יום, על הקשיים והשמחות. לא הכל קשור באופן מיידי וישיר לנושא של גרושים גרושות, כמו שאנחנו כאנשים, לא רק גרושים, אלא עוד המון דברים אחרים. דפדף קצת אחורה, ותראה עד כמה אנשים אכן עוסקים בנושא הנ``ל.אבל כשהחיים מזמנים לנו דברים אחרים, אנחנו עוסקים בהם, ולפעמים הם ממלאים לנו את כל היום. אגב עצב בעקבות פיגוע, הוא לא פוליטיקה, הוא הבעת רגשות, הוא שיתוף בפחד, ובכאב. המטרה של הפורום הזה, כמו שאני מבינה פורומים, הוא ליצור קהילה ורטואלית, שתדון ותתיחס לכל דבר שעולה אצל אנשים, עקב פרידה מבין/בת זוג (לפני, אחרי, בתוך). אבל אנשים לא יכולים להיות מנותקים מדברים אחרים, שקורים בעולמם, ואני מבחינתי מאמינה, שפורום צריך להיות מקום, שבו המשתתפים יוליכו את הקו, ולא ``מנהל שופט`` שיוריד הוראות, על מה מותר ומה אסור. מקווה שבכל זאת תמצא עניין בפורום, ותשאר איתנו, אתה בהחלט מוזמן להעלות כל נושא, הקשור לעניין. יפעת