אני חדש פה..

לירונר

New member
גם לפה היית חייב להכניס אותה../images/Emo35.gif

תעזוב אותה, היא כבר גמורה

Gal-Mo0D

New member
לירון, גם אני עושה 15 יח"ל

במחשבים, אבל בחיים אני לא אגע בזה אחרי התיכון. טפו!

לירונר

New member
אני ממשיך לי"ג עם מחשבים...

וכדאי לך לסגור את העיניים כי אתה לא רוצה לראות את המשפט הבא: אני מקווה להמשיך עם זה גם אחרי הי"ג... אבל אני עדיין לא סוטה

bLaCk PaNtHeR

New member
זה בסדר התגובה שלהם הייתה ממש...

ביחס לשל אבא שלי
כשסיפרתי להורים שךי שאני דו אבא שלי פשוט התפוצץ
הוא לא הסכים לדבר איתי במשך כמה חודשים
אבל אמא שלי ממש הגיבה בסדר ורק אמרה לי לא לעשות שטויות ולא להיות יותר מדי פרובוקטיבית עם העניין
אבא שלי כן מדבר איתי עכשיו אבל נראה לי שזה בגלל שהוא חושב ששיניתי את דעתי
כרגע יש לי חבר אז הוא כנראה חושב שאני כבר ממש לא בקטע כי אני מחזיקה איתו יותר מחודש
ותרגיש חופשי להתלונן
בשביל זה אני פה
ואני מבינה את העניין שאתה לא מתלהב לחזור הביתה אני בעצמי אחרי העניין הזה עזבתי לפנימיה

גלעד יא

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo185.gif

אני אנסה לענות או לתת עצה (עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא). כמובן שאתה צריך לתת להורים שלך זמן לעכל את הבשורה. אני בטוח שגם לך לקח קצת זמן לגלות ולקבל את עצמך, לכן אין שום סיבה בעולם שגם אצל הוריך התהליך יהיה שונה, ואולי אפילו קשה וכואב יותר. המשפט שהכי תפס אותי במה שכתבת הוא שלדעת הוריך מועדוני גייז מסוכנים, כי יש כל מיני סטרייטים מסוכנים. זו טענה מגוכחת. זה כמו להגיד שאסור לנסוע במכוניות מפני שיש נהגים לא אחראיים. זה נכון מאוד, אבל לא יימנע מאף אחד מאיתנו להכנס למכונית. אף אחד מאיתנו לא צריך לחיות את חייו על פי הרצונות שיש לאחרים ממנו (וואו, אני מרגיש כמו בטלנובלה המורדים)? אני מאמין גדול בשיחות, כשהן באות בזמן הנכון ובמקום הנכון. יכול להיות ששיחת הבהרה עם הוריך עדיין מוקדמת, אולי הם צריכים עוד קצת זמן כדי לעכל את המידע החדש, אבל היא צריכה להגיע. אני מניח שאתה תדע מתי הרגע הנכון. אשמח אם תמשיך לשתף אותנו במה שעובר עליך.

למעלה