אני חדש פה

אני חדש פה

כבר הרבה זמן אני מסתכל על הפורום שלכם ורציתי לאגיד שאתם אחלה אנשים ויש לכם פורום ממש מענין. אני לא ממש חזרתי בשאלה, אני מבית מסורתי ולמדתי בבית ספר דתי אבל אני לא הולך עם כיפה ואני דוקא מכבד את הדת וגם שומר את השבת כמעט לגמרי. אני מקווה שתקבלו אותי יפה ואולי גם תזמינו אותי למפגשים שלכם. דרך אזב, מה זה "תיש"? מת עליכם! מושיקו

פייקו

New member
האמת שגם אני חדש בפורום זה ...

ונראה לי שהתפרצתי לכאן אפילו בלוא לומר היי - אזי התנצלותי וקצת פרטים - הייתי תלמיד ישיבה - אבי רב באיזורינו ואף חבר ספר פירושים על המקרא - אני לא אדם דתי - אך מאידך מכבד מאוד את כל הקשור ליהדות ומסורת ולאמונה- מכבד כל אדם על כל דיעותיו - לגבי פניני חוכמה זה סיפור אחר - "טיש" זה מן נהירה של חסידים אחרי מנהיגם - בדרך כלל בערבי שבתות הם צובאים על שולחנו של המנהיג שרים וחוגגים ואוכלים את שאריותיו ומתרפסים תחת רגליו לשמוע כל מילה היוצאת מפיו -ועל פי מוצא פיו יישק כל דבר אני מניח שתראה זאת גם בכתות אחרות ולא רק במגזר הדתי חסידי.. אני מקווה שהתכוונת לטיש ב-ט ולא לתיש עם הזקן הארוך עד הברכיים ושפמו הגדול עד מותניים היש צוהלת ושמחה כמוני חוזר ב..ההא

שירות לצעירי הצאן

הכוונה היתה בטח לטיש השבועי עת האסף המקנה והתקבצות התיישים והתיישות הגולשים/ות בפורום לפתיחת שולחן = הטיש בו מסכמים את השבוע החולף בפורום ובכלל. הכניסה מותנית באישור הניתן לאחר זמן מה שבו הוכחתם את עצמכם שאינכם מחבתות ראה שירשור נוסף בו פייה התנדבה להסביר מהו מחב"ת. למי שעדיין לא הבין המחב"ת הוא כלי לטיגון המוח, שלב שמתבצע בדר"כ לאחר שטיפת המח. בדר"כ ממתינים מספר שבועות לאחר שהמוח כבר התרכך דיו, ואז מחדירים לתוכו אמרי שפר השווים לכל נפש. פתגמים דתיים עממיים שיש בהם חכמת עם ויכולים להתפרש בכל כיוון ולהתאים לכל אחד. אחד מסימני הזיהוי הבסיסיים לחביתה היא אימרה דתית על החיים שניתנת להאמר באותה מידה בדיוק גם הפוך. ולמשל אימרה כמו "כל הרודף אחר הכבוד הכבוד בורח ממנו". ניתנת להאמר גם הפוך משהו בנוסח "כל הרודף אחר דבר ללא פשרות מוצא אותו בסוף". ולדוגמא יש לכם את השרשור עם ג´ינג´ית על קדושה שהיא פרישות לעומת טהרה שהיא קידוש הגשמיות, (לא משנה שהיא לא הבינה את מה שציטטה והרסה הכל) אימרה שיכולה היתה למשל להאמר בדיוק הפוך שקדושה היא היא קידוש הגשמיות וטהרה היא פרישות. א קיצר, במידה ואינכם מחבתות וצברתם מעט ותק בפורום, (גלישה בשבת יכולה בהחלט לעזור) תתאמו עם אחד המנהלים או אחד מהותיקים בפורום, [רשימת הותיקים המורשים מתפרסמת בכל ראשון לחודש, סתאאאם] והופ! אתם בטיש המדובר...

בקחצור לא תקבלו כאן חביתות

אלא עוגות גבינה (בעיקר מגל) וכמובן
או
לפי בחירה ברוך הבא וברוך הנמצא

Le Fay

New member
נירה לי עיקר שכחת: מבטיחים לך זיווג

ופרנסה וברכה ומזל בכל מעשה ידיך (מה שכאן בשום פנים ואופן לא יבטיחו לך. ואילו הצד השווה בין מחב"ת לבינינו, שלא פה ולא שם יקיימו).

Le Fay

New member
ושאלתי את ג´ינג´ית מה עם השידוך לא

כי זה חשוב בעיני או כי חושבת שצריך להיות חשוב בעיניה אלא כי ברור לי לגמרי שזה מה שהבטיחו לה כשהחלו לטגן לה את המוח. מאידך גיסא לא הייתי מעלה בדעתי ללעוג לה בנוסח הבלונד-פלטינה. מה שייך הגיל וההעדפות המיניות והמצב המשפחתי שלה? אילו היתה נשואה, היא היתה יותר מאושרת? פחחח...

נא לדייק בשלבים

שלב השידוך נעשה בדר"כ לאחר שהמוח טוגן כל צורכו, ואינו יכול עוד להביע דיעות משל עצמו אלא לצטט את אמרי השפר שהוחדרו לתוכו בשעת הטיגון.. בלונד פלטינה זה לא היה אני.

Le Fay

New member
יודעת שלא אתה ../images/Emo6.gif

נאמר לי שזו דווקא אחת הדרכים הכי שכיחות לדוג אנשים: מאתרים מובטלים שמחפשים בני זוג ומבטיחים להם פתרון לכל מצוקותיהם (למעשה מבטיחים להם במפורש שיפגשו פנויים-ומחפשים כמותם עוד בסמינרים).

לה-םיי אני לא אף אחד אחר - אני אני

ורק די דומה למישהי אחרת פה ושם. אחרי הכל - חוזרת בתשובה יש המון צבועות נפש ושיער
וחלקן עסוקות , באצטלא של אמונה בשמו יתברך בלהכפיש ציבורים שלמים. במיוחד יש אחת המוכרת , שרוממות השם בגרונה אבל לבה מלא שנאה אפלה החילוניים - כפגר סרוח בעיניה המזרוחניקים הם טומאה הרפורמים אינם טובים מן הבהמה הקיבוצניקים שרצים ואפילו החבדניקים וכלל החסידים הם בבחינת מושב ליצים. שנים היא מסתובבת בפורומים מלכלכת ומכפישה מטיפה ארס ומדיפה ניחוחות של ציאניד אני מזדעזעת לקרוא את דבריה והחלטתי שדי כבר בשתיקה הזו - שלא תהא שתיקתי כהסכמה. אין לכך כל קשר לדברים שאמרה או לא אמרה לה-פיי יותר לא אסביר. קראי נא בעצמך וראי דבריה - מוטב שיוקעו.

Le Fay

New member
זה במקרה הטוב, שעדיין יש להן שיער.

בטוחה שאין לנו מחלוקת ביחס לפניניה של הג´ינג´ית, ועדיין לא מוכרחים לרדת לעלבונות סקסיסטיים (בפרט כשיש כל כך הרבה דברים אחרים שתרד להם ועוד יגידו תודה). מודה שקשה להתאפק, במיוחד כשהג´ינג´ית טוענת כמעט במפורש לזנות מטעמים אידיאולוגיים, אבל זו לא סיבה להנציח ערכים שדופקים לנו את החיים (כן, גם לגברים).

לא הבנתי מה אני מנציחה ../images/Emo4.gif

וזה לא בגלל שאני בלונדינית (זה צבוע
) או שתסבירי או שאוותר. בכל אופן - אני מקווה שכבר אין כלום בלבך עלי . יד לשלום
ואחזור, עם צאת השבת להלצותי

Le Fay

New member
את התפישה שגאולת אשה מגולמת

בטבעת (ולא בהעלאה הגונה בשכר. תחומי עניין מרתקים כבר נמצא לעצמנו). רגע, רגע, אתה גם מתלבש בהתאם? כי אם כן אשמח לשאול פעם את הפאה והגרדרובה...

בן הרב

New member
אפורופו שידוכים

ביום ה´ יצאתי עם הכבשה לארוחת ערב, והנה רואות עיני חבר משכבר הימים, חבר טוב, שכבר לא פגשתי זה כ5 שנים, אחרי חיבוקים נשיקות ושאר ירקות, תפסנו דיבור קצר. מה אתה עושה? ומה אתה עושה? איך החיים? העסקים? וכו´, ואז הוא קולט את כבשה, ושואל אותי נו באת בברית הנישואים?, ואני עונה לו מה שעניתי, ואז אני שואל אותו,ומה איתך? אני? עוד לא!, ותוך כדי דיבור נזכרתי שיש לו אחות מבוגרת ממנו, נו ומה עם אחותך? או היא גם עוד לא, אבל בעזרת השם היא תתחתן, OK דיבור, שלום שלום, מחליפים שוב מספרי טלפון והולכים לדרכינו. ופה כבשה מאירה את עיני, שמת לב באיזה בטחון הוא ענה לך בעזרת השם היא עד תתחתן, כאילו כל מה שצריך זה, שהוא ישחרר את השאלטר והופ היא נשואה בחורה בת 40 עדיין מחכה לקב"ה שישחרר את השאלטר

Le Fay

New member
לדעתך היא בכלל רוצה? אולי היא פחות

טיפשה משחשבנו...

למעלה