אני חדש פה

אני חדש פה

אני חדש פה ...... ואני לא בדיוק מכור לאינטרנט אלא יותר מכור למחשב אתם יודעים מה = גם לאינטרנט ... מה הצעד הראשון שאני צריך לעשות כדי להגיגמל = ברור שללהפסיק השאלה היא איך ...

lady_anne

New member
אמרו את זה קודם לפני,זה לא משנה..

ובהתמכרות כמו בהתמכרות אי אפשר להפסיק במכה (אלא אם כן אתה ממש מוכן לזה נפשית). כדאי לנסות לשים לב לכמות השעות, לאופי ההתמכרות (מתי, כמה, למה) ולנסות למצוא עיסוקים אחרים מחוץ למחשב ומחוץ לבית. הרעיון הוא לא ישר להגמל, אלא קודם כל לשלוט בהרגל הזה. בהצלחה.

e-magine

New member
ברוך הבא, עדיין

מותר לך לא להיות בטוח ואתה יכול גם להתלבט יחד איתנו. אנחנו מדברים על התמכרות, שהיא תופעה אנושית לכן מטבע הדברים, הגבולות של סוג ההתמכרות לא לגמרי ברורים. למשל אדם שהוא מכור להימורים באינטרנט (עדיין לא יצא לי לדבר עם אחד כזה) יש להניח שהוא מכור להימורים בכלל, אך אם הוא עושה את זה רק באינטרנט? לא בבתי קזינו, לא בלוטו, רק באינטרנט? טוב נעזוב את זה, זאת היתה רק דוגמא. אם אתה רוצה לדעת קצת יותר, אתה מוזמן לנסות את המבחן העצמי שנמצא בקישורים. לגבי ההתמודדות עם ההתמכרות, אנחנו לא מדברים כאן על ניתוק או על הפסקה, אלא על רכישת שליטה על הגלישה שלנו במקום שהיא תשלוט בנו. ביתר הרחבה תוכל לקרוא, אם אתה רוצה, במאמרים ובקישורים, וכמובן בדפי הפורום.

למעלה