אני חדש פה

itai45

New member
אני חדש פה

שלום אני חדש פה ואם זאת לא תהיה חוצפה מצידי יש לי בקשה די גדולה. אחותי מעריצה ענקית של חן אהרוני ממש ממש חולה עליו מהסוג שצועקות וקופצות כשרק רואים אותו על מרקע הטלוויזיה וכשחן הודח בשבוע האחרון היא ממש התחילה לבכות אך נרגעה קצת כשצביקה הדר הודיע על גלגל הההצלה. אז אני מפחד שחן לא יהיה זה שיוחזר לתוכנית בעזרת גלגל ההצלה הזה. אז הבקשה שלי ממי שיכול בבקשה זה אם יש אפשרות כלשהי שמישהו יוכל למצוא לי את האימייל או האיייסי או המסן של חן אהרוני כככה שהיא תוכל לדבר איתו וזה ממש ישמח אותה ד"א אחותי בת 15 ומטורפת על הבחור הזהההההה !!!!! תודה מראש איתי ((=

אבי83808

New member
חן אהרוני

גם אני אוהב את חן אהרוני, אבל זה לא סוף העולם אם הוא לא יזכה בגלגל ההצלה. שאחותך תלמד שיש גם חיים אחרי "כוכב נולד". אתה רוצה להגיד לי שאם חן לא יעלה לרבע הגמר היא תפסיק את החיים שלה בגלל שהוא לא עלה? אם כן אז תסלח לי היא ילדה מפגרת ושוב תסלח לי על המילה. גם אני אתבאס אם הוא לא יעלה, אז מה?! זו תוכנית טלויזיה ועפים משם אנשים. אני בטוח שיש אנשים שגם "שרופים" עליו או על משהו אחר והם גם עצובים וזה עובר להם. שלא תהיה בדיכאון ושתזכור שיש חיים גם אחרי "כוכב נולד".

למעלה