אני חדש פה
!!

Secular

New member
אני חדש פה../images/Emo13.gif!!

רציתי לדעת מה אתם חושבים על קפה ג´ו,כי אני באופן אישי חושב שזה ללא ספק הקפה מספר 1 בארץ ובין הטובים בעולם,בעיקר האספרסו הקצר ששותים אצלם ככה באווירה של בוקר.

oren_b

New member
קפה ג´ו "ללא ספק הקפה מספר 1 בארץ"?

קודם כל ברוך הבא!
אולי תפרט כיצד הגעת לקביעה הנחרצת שבכותרת? אשמח לשמוע באיזה פרמטרים ושיטות מדידה השתמשת. אורן

אילן די

New member
בואו ונהפוך את זה לסקר

אבל בצורה קצת שונה : ציין את 3 בתי הקפה המובילים לדעתך בארץ. (אחרי שכולם יתנו את השלישיה המובילה שלהם - ניצור רשימה של חמישת הראשונים ומתוכה נבחר אחד.

Secular

New member
והמועמדים פוטנציאלים לדעתי הם:

קפה ג´ו אילנ´ס ארקפה סטארבקס ואחרון...תל אביב אספרסו.

eranm

New member
ולהלן הרשימה שלי:

1 - ארקפה 2 - אילנס 3- ארומה

אילן די

New member
והנה שלי

אמנם אני מגיע לארץ פעם בשנה ולא מכיר את כולם אבל : 1. קופי בין. 2. ארקפה. 3. אילנס. בלי סדר מסויים.

oren_b

New member
הדירוג שלי

כן לפי הסדר: 1. ארקפה (במיוחד הסניף בר"ג), Numero uno בכל הקריטריונים שלי. קפה, שירות, אווירה ומוזיקה (אני חובב ג´ז). גם קינוחים והלחמים שלהם מעולים
2. אילנ´ס- קפה מעולה, אבל העיצוב קצת צפוף לטעמי. 3. מגוון לא קטן של מקומות אחרים שמגישים קפה טוב, ושיש להם ערך מוסף ייחודי- למשל רשת "ספגטים" והפונדנט המעולה שלהם שהולך מצויין עם קפוצ´ינו טוב, או מקום נעים ושקט כמו "תולעת ספרים". אגב, מהקפה החרוך של סטארבאקס לא התרשמתי, אבל יאמר לזכותם שיש להם מבחר מאוד גדול של תערובות, אולי אחרי שאנסה את כולן המצב ישתנה? אורן

Alto

New member
הדירוג שלי

1. אילנ´ס 2. קופי בין 3. ארקפה

למעלה