אני חדש פה

imm0rtal

New member
אני חדש פה ../images/Emo13.gif

טוב.. לפני חצי שנה בערך התחלתי להתעניין בחלומות צלולים ולא ממש השקעתי בזה.. אחרי חודש בערך שרק עשיתי בדיקות מציאות היה לי חלום צלול.. אני קמתי מהמיטה והייתי בחדר שלי אבל לא היה בו כלום, הוא היה ריק אז חשבתי לעצמי מה קורה פה? ניסיתי להיזכר אחורה וזה היה כאילו המוח שלי היה ריק. אז הבנתי שזה חלום!! ניזכרתי בכל הדברים שראיתי באתרים וניסיתי להכניס את היד לקיר אבל לא עבד ואז התעוררתי.. כעבור חודשיים בערך שלא עשיתי כלווום שקשור לחלומות צלולים היה לי עוד חלום צלול!! אני במטוס והמטוס מתחיל לטוס יותר ויותר נמוך.. פתאום אנחנו מול הר ואנחנו מתרסקים!! אני מוצא את עצמי בתוך המיטה שלי ואני קם וישר מבין שזה חלום צלול!!! הפעם ניסיתי להירגע ולחשוב מה לעשות קודם.. הדבר הראשון שעלה לי בראש ז...
ועכשיו הייתי חולה יומיים בבית ועליתי בטעות על איזה אתר של חצלולים וחשבתי לחזור להתעסק בזה.. -יאיר

Pimpernel

New member
היי

ברוך הבא לפורום (כאילו שאני זאת שצריכה להגיד את זה
)

Pimpernel

New member
לא...../images/Emo70.gif

יא אללה בנים... או שלא קולטים רמזים או שקולטים רמזים שלא רומזו!
<-- הי למישהו יש מקל וסירופ פטל? בא לי על ארטיק

lissa

New member
היי ו - גם אני

גם אני חדשה פה, וכמוך נדלקתי על הרעיון לפני כמעט שנה. מן הסתם התעצלתי לעשות משהו בנידון, אבל למרות זאת יצא לי לחלום כמה חלומות צלולים חלקם קצרצרים וחלקם ממש ממש במודעות גבוהה. אז גם חשבתי להתעמק יותר בקטע, למרות העצלנות... אשמח לכתובת האתר :)

KEiN

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo142.gif ../images/Emo29.gif

תרגישו חופשי להטל בנו בבורותכם

Pimpernel

New member
קיין ../images/Emo6.gif

מה קרה לך נעשית אידיוט?
הכל ברוח טובה, אחי (ואם כבר מדברים על אחים... מישהו יודע איפה לוסיד?! לאן הוא ברח? נראה לי לקח מנת יתר של במבה אדומה
)

KEiN

New member
גם אני שמתי לב...

בטח יופיע פה בקרוב עוד איזה אדיוט שמדבר בול כמו לוסיד ויטען שהוא לא אלון ברמן

למעלה