אני חדש פה יש לי שאלה

duhifat

New member
אני חדש פה יש לי שאלה

בינתיים קראתי את 3 ספרי רשומות ואת דרקונים של להבת הקיץ, ואת כל ספרי אגדות. איזה עוד ספרים יש בסידרה? אני צריך את שמות כל הספרים הקיימים בסדרה בהזאת.. תודה מראש

../images/Emo39.gif../images/Emo65.gifברוך הבא../images/Emo77.gif

בנוגע לשאלה שלך, אם אתה מתכוון לספרים שתורגמו לעיברית יש את רשומות רייסטלין ושישיית המפגשים, כעת מתרגמים את הספר הראשון בטרילוגית מלחמת הנשמות "דרקונים של שמש גוועת" אני נותן קישור למאמר בו מסקרים כמעט את כל ספרי הרומח שיצאו עד עכשיוhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=479&art_id=5

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

כבר ענו לך על השאלה אז אין לי מה לענות

Uzumaki Naruto

New member
ברוך הבא!!!!

סתכל למעלה, רשום בגדול "סדר הקריאה" לא רק שרשום אילו ספרים יש, רשום גם את הסדר שצריך לקרוא אותם מדהים, לא? מקווה שעזרתי ומקווה שתיהנה בקהילתנו. ^__^

SaberTooth

New member
ברוך הבא... ../images/Emo140.gif

ישנם כ-120+ ספרים הנושאים את השם "רומח הדרקון"...
הסתכל בקישורים שנתנו חברי הפורום...

python 4

New member
יש לי רעיון!

אתם יודעים לפני שנכנסים לפורום שמכיל חומר פורנוגרפי (לא שניסיתי את זה, רק סיפרו לי על זה...
) יש אזהרה כזו על כל המסך: "הנך נכנס לפורום עם תכנים לא ראויים. הכניסה מעל גיל 21 בלבד" ואז יש כפתור להיכנס או לצאת. אפשר לעשות גם כאן משהו כזה, שכל מי שנכנס לפורום יתקל קודם כל במסך כזה: אם אתה חדש כאן, אז זכור - קודם רשומות, אח"כ אגדות, ובסוף רשומות רייסטלין ורק אז אפשר יהיה להיכנס לפורום. איך הרעיון שלי?

SaberTooth

New member
אמממ.. לא... אי אפשר...

1. זה דורש תוספת מיוחדת לפורום שלנו, שלמתכנתים של תפוז אין זמן בשבילה. 2. מי יודע אילו בעיות זה יצור בתוך המערכת. 3. פורומים אחרים ירצו גם, וזה יצור מהומה.

python 4

New member
I thought as much...

ובטח שלא נרצה ליצור מהומה ברחבי הפורומים של תפוז...

MadSheep16

New member
זה לא אשמתך...

זה פשוט טבעם של אנשים.... אפילחו אם תשים להם עמוד שלם כמו שמישהו למעלה הציע (לא זוכרת מי) הם ישאלו את השאלה המפגרת הזאת...

Miss Pigmelion

New member
ברוכבא!../images/Emo24.gif../images/Emo122.gif

לא שמתי לב אם ענו לך או לא אבל מהספרםי שמתורגמים לעברית יש את שישיית המפגשים. שהיא מספרת על כל אחד מחבורת הרומח לפני שהם נפגשו ועל אך הם נפגשו, המון אנשים לא ממש ממליצים עליה
יש את סדרת רייסטלין שכוללת את כבשן הנשמה ואחים לנשק והיא מומלצת ע"י די הרבה אנשים. יש עוד המון המון ספרים שנכתבו על העולם של הרומח והם לא מתורגמים. הם לא קשורים לעלילה המרכזית. עובדים על תרגום הנשמות. הסדרה שבאה לאחר דשלק.

למעלה