אני חדש פה - ויש לי שאלה

שניר 84

New member
אני חדש פה - ויש לי שאלה

היי לכולם אני שניר ואני פעם ראשונה כותב פה בעיקר הייתי קורא יש לי שאלה לכולם ואני אשמח אם תגידו לי את דעתכם אני בחור דתי בן 22 יש לי כמעט שנה חבר בן 28 וחצי (גם דתי) אנחנו שנינו מאוד בארון חוץ מכמה חברים וחברות בודדים שיודעים עלינו לפני כמה ימים שני חברים שסיפרתי להם על הקשר שלנו אמרו לי ש"מה פתאום אתה "מתחתן" בגיל מוקדם? למה לך להיות ישר בקשר במקום לצאת לבלות ולהכיר עוד" או משהו בסגנון של "לא ראית כלום, לא ניסית כלום" אני יודע שאני צעיר בגיל אבל אני מרגיש מעולה איתו למרות שזה קשר ראשון והוא היחיד שהייתי איתו ואני נורא נורא אוהב אותו (והוא כמובן אותי) ואני יודע שזה ישמע לכולם מוזר אבל אני עונה שטוב לי ואני ממש שמח ומאושר ומאוהב וזה בשבילי התשובה הכי נכונה שיש רציתי לשמוע את דעתכם כי נמאס מההערות האלו ושאני צריך "להצטדק" אתם חושבים שאני טועה ? צודק ? תודה , שניר

סבבב

New member
צודק באלף אחוזים...

הייתי מציע לך לשאול את כל אלה ש- "יוצאים ומבלים כל הזמן עם כל מה שזז" מה הם באמת מחפשים? ותגלה שהם מחפשים קשר יציב עם אהבה אמיתית, בדיוק כמו שאתה מתאר... קשה למצוא אהבה. לך יש כזו. אם תנטוש אותה לטובת התהוללות, אתה לא תסלח לעצמך בחיים.

vince22

New member
נסיון אישי

היי שניר יש לי חבר מגיל 18 וחצי והיום מגיל 25 (אי אפשר לעדכן את הגיל בכינוי) אני יכול להגיד שהסוגיה שהעלת הטרידה אותי הרבה פעמים מצד אחד מלווה אותי תחושת החמצה שלא יצאתי יותר ו"ראיתי עולם" אבל מצד שני ולדעתי הוא המשמעותי יותר שאין כמו אהבה לאורך שנים. ולא שווה לוותר על מישהו שאתה אוהב בשביל קצת הרפתקאות. חוץ מזה אפשר להנות גם בתוך זוגיות

dkey

New member
אתה לא טועה

אשריך שמצאת אהבה. אהבה לא באה בקלות. גם לא להטרוסקסואלים. כלל לא ברור לי מדוע צריך לראות ולנסות עוד. הרי הכל דיי אותו דבר, לא? לנסות ולראות עוד מביא במקרים רבים ליחס מאוד מכני לדברים וניכור. אם אהבה במעונכם, השקיעו בה. פירות רבים היא תביא כי משביחה היא עם הזמן. גם הדת בה אתה מאמין תומכת בדביקות באדם אחד. בהצלחה לכם.

שניר 84

New member
תגובות

אני ממש אשמח עם עוד אנשים יגיבו ויביעו את דעתם בנושא זה חשוב לי לקרוא עוד תגובות של האנשים כאן תודה, שניר 84

למעלה