אני חדש.. כמה שאלות

Idan4487

New member
אני חדש.. כמה שאלות

שלום לפורום הנכבד,

אני בן 25, חדש בכל העסק הזה.. בחודש האחרון התחלתי להתעניין בנושא הBDSM יותר לעומק, עד לאחרונה לא ידעתי מה/מי/איפה ושזה בכלל קיים. אף אחד לא מכיר את זה, לא דיברתי ואני גם לא מתכוון לדבר על זה עם אנשים מוכרים.
לכן אני פונה לפה, לפורום בנושא הזה, מקווה שתוכלו לעזור :)

אז כמה שאלות:
1. אם אני רוצה לנסות מתישהו, ממש בקטנה, את כל הקטע הזה של שולטת-נשלט.. איפה אפשר למצוא מישהי כזאת? (עדיף בגילאים שלי (23-27)..
2. האם יש אתרי הכרויות לדברים האלה? (חינם, לא כולל הכלוב)

אשמח אם יש כאן אנשים שיוכלו לעזור לי להכיר את העולם הזה יותר לעומק, במייל, בהודעה פרטית או בתגובה להודעה הזאת.. אני דיי ביישן, לא מעוניין שזה ייצא החוצה לכל מי שמכיר אותי(אתם בטח מבינים על מה אני מדבר)
אבל עדיין, אם אפשר לנסות זה יהיה נחמד

תודה!

A לוןA

New member
ברוך הבא

קודם כל, ובטח כל עוד אתה לא סגור על מה קורה איתך בתחום הזה, רצוי מאוד לשמור את המידע הזה לעצמך, ובזה אתה עושה בחוכמה.
שנית, מומלץ מאוד לקרוא חוויות של אנשים בתחום, לנסות לבחון עם עצמך מה מדליק/מכבה אותך, וליצור לעצמך העדפות וגבולות, כך שתהיה קצת יותר מגובש עם עצמך.
בקשר להיכרויות- לא מכיר אתר היכרויות בדסמי, אבל כתיבה בפורומים בתור התחלה, חשיפה של עצמך, הגעה למסיבות ומאנצ'ים וכו'- יכולה להיות נקודת פתיחה טובה.

והעיקר- שמור על ראש על הכתפיים ותהנה!

טוסבר

New member
אני לא חדש, כמה תשובות

1. אם אני רוצה לנסות מתישהו, ממש בקטנה, את כל הקטע הזה של שולטת-נשלט.. איפה אפשר למצוא מישהי כזאת? (עדיף בגילאים שלי (23-27)..

אי אפשר !
בטח אם אתה מצהיר על עצמך באופן שנשמע שאתה לא רציני.
מתעניין כבר חודש (שלם ??), אם (בכלל) אני רוצה, מתישהו (השנה?), ממש בקטנה (ממש ממש בקטנה, בבלתי מורגשת) לנסות את "הקטע הזה " ..
אה, רגע, יש גם העדפה ...
רגע רגע, אל תגיד לי, תיבת המסרים שלך קרסה מרוב פניות נכון ?

2. האם יש אתרי הכרויות לדברים האלה? (חינם, לא כולל הכלוב)
לא !
אחרי שמיצית את כל מה שיכול הכלוב להציע לך, וכבר כתבת שאתה מחפש כאן בשרשור שהיה לגבי חיפושים (נכון ? )
אני לא חושב שאתר אחר יביא לך את הישועה, לפחות לא בחינם ...

ועכשיו ברצינות.
תראה, אם היית אישה, אז כן.
מספיק שהיית כותב, "אני חדשה" ותיבת המסרים שלך הייתה מתמלאת בהצעות (ואולי גם כמה תמונות שעלולות להבהיל את חלקינו ...).
אבל מה לעשות אתה גבר <היי, לפחות המשכורת שלך גדולה יותר>.
וכל העניין הזה של ביקוש והיצע, לא עובד לטובתך.
זה באמת נחמד לנסות, אבל אתה צריך להתאמץ קצת יותר.
תקרא, תכתוב, תפנה במסרים, תנסה ללמוד אחרים, אחרות, תתייצב על מה שאתה רוצה לנסות,
ותבדוק עם עצמך עד שתדע שאתה באמת רוצה לנסות.

ואז בסוף תמצא מישהי שתרצה לנסות אותך

karend1

New member
מה רע בכלוב..?

מן הסתם זה המקום הנכון וההגיוני למצוא מישהי שהיא בעניין.

אני מרגישה שאתה יותר מדי נתפס להגדרות

של נשלט שולטת. אם תצא עם מישהי שהיא אפילו רק קצת קינקית, ואם אתה רק רוצה לנסות "בקטנה" כמו שהגדרת את זה, אז תבקש ממנה להגשים לך פנטזיה. לא נשמע לי כזה מאורע לא שגרתי.
לעומת זאת, אם תמצא את עצמך במיטה עם מישהי שמגדירה את עצמה כשולטת ויודעת מה היא רוצה -> זה כבר לא יהיה "לנסות בקטנה".

למעלה