אני חדש כאן

butchl1

New member
אני חדש כאן

שלום לכל משתתפי הפורום. אני חדש בפורום הזה. שמי בוריס, בן 20, סובל מגמגום (בינוני עד קשה). האם מישהו יכול לפרט לי קצת במה מתמקד הפורום ובכלל להשלים לי את התמונה הכללית של מה שנעשה כאן. תודה

shuky63

New member
שלום בוריס וברוך הבא לפורום

הפורום עוסק בכל מה שקשור לגימגום כאן המקום לשתף לקטר ולהשויץ בכל נושא שיש לו קשר לגימגום. וגם לשאול שאלות כי אולי למישהו כאן יש את התשובות בילוי נעים דרך אגב אתה באמת סטודנט לקולנוע כמו שכתוב בכרטיס האישי שלך?

butchl1

New member
כן שוקי. קולנוע

כן שוקי. אני באמת סטודנט לקולנוע. אפשר לשאול למה זה מפתיע?

dw

Well-known member
מנהל
הגיעו לפעמים עוד קולנוענים

אחד מהם אף הכין סרט גמר על התבגרותו כנער מגמגם והקרינו אותו בכמה כנסים.

חגי ארד

New member
גם אני הייתי סטודנט לקולנוע

איפה אתה לומד? איזו שנה? איזה קולנוע מעניין אותך?

butchl1

New member
סטודנט שנה א'

שלום חגי למדת באוניברסיטת תל אביב. כי שם אני לומד קולנוע, בשנה א' כרגע. ספר לי איפה למדת, כיף לפגוש עוד קולנוען. שאלה קצת רחבה מדי, איזה קולנוע מעניין אותי אבל אזרוק לך את ארבעת הבמאים הכי אהובים עלי, אז אולי מזה תסיק משהו בסיסי ביותר: טרנטינו, וודי אלן, סטנלי קובריק, פדרו אלמודובר

חגי ארד

New member
לבוריס

למדתי במכללה האקדמית ספיר. אני מתמקד ביצירת קולנוע תעודי אתה מוזמן להקרנת סרט הגמר שלי ביום א' הבא, 10 לאפריל ב10 בסינמטק תל אביב האם אתה מתכוון להתמודד עם דברים אישיים המעסיקים אותך, על ידי עשיית סרטים?

butchl1

New member
לא חגי

יש לי כל כך המון בעיות (בעיקר בריאותיות) מעבר לגמגום, שאני משאיר את הקולנוע למשהו משחרר ומשמח ולא לחפור בדברים שמכניסים אותי לדיכאון רוב הזמן. בהצלחה רבה בפסטיבל. לצערי העומס בלימודים לא מאפשר לי לבקר. מחזיק לך אצבעות

למעלה