כמה תשובות
קודם כל שכחתי (או שלא כתבת) מה שמך אז נשמח אם תציג את עצמך
לגבי האינציקלופדיה - אנחנו יודעים שהיא די מתומצתת. הסיבה לזה היא כי מאחר וזו אופרת סבון, לכתוב ביוגרפיה לכל דמות זה עסק נורא מייגע כי צריך לעדכן את זה כל הזמן (אני יודע, עשיתי את זה באתר שלי.. מעייף!). יחד עם זאת, אם תרצה להוסיף אינפורמציה על דמויות - אתה יותר ממוזמן לכתוב עליהם ואני אשמח להוסיף את זה למילון המונחים או למאמרי הפורום. מה דעתך? ה"פוסטים שאני עוד עובד עליהם".. לא נעים לי להגיד - אבל אני עדיין עובד עליהם
העניין הוא שבין העבודה ללימודים לנסיעה לחודש לארץ לשאר העיסוקים שלי - זמן המחשב שלי הצטמצם נורא - וגם כשיש לי זמן תמיד יש לי משהו יותר דחוף לעשות. כרגע, כמו שרונית כתבה, אני בהתחלה של בניית אתר חדש. אני מאוד מקווה שהוא יהיה מוכן בשנים הקרובות (
) וכשהוא יעלה אני מניח שיהיה לי יותר זמן להתעסק בכל הדברים שנדחו. יחד עם זאת, חשוב לי להזכיר כאן שאני צריך - חייב - עזרה. רונית, כבר מצאתי מטלות עבורך, אני אעדכן אותך בקרוב - אבל עדיין יש מספיק עבודה לכולם
אז כל מי שמוכן לתת עזרה (גם אם זה במאמר אחד או שניים, זה לא חייב להיות משהו קבוע) - אני אשמח! לגבי תקצירים של כל השנים - אני מתכנן לעשות תקצירים (מתומצתים. מאוד.) לכל שנה של הסדרה. יחד עם זאת, יותר פרטים - אני, וכולם כאן, נשמח לתת לך אם תשאל שאלות ספציפיות. רק זרוק שאלה ותראה איך כל מומחי הפורום מתגייסים לטיול נוסטלגי. בכל מקרה תקצירים של כל השנים יעלו רק לאתר החדש - שעוד אין לו תאריך יעד כרגע. מצטער שלא יכולתי לעזור יותר