אני חדש כאן......!

אושרה1

New member
ברוך הבא!!!!

בס"ד אני אושרה ופעם הייתי חורשת כאןןןן רק שעכשיו המחשב שלי נשרף ומאז........ עכשיו אני אצל אלי7 שגם היא מהפורום ואתם בטח כבר תכירו.. אז ברוך הבא ותהנה אושרה

shadow dancer

New member
היייייי!!! ברוך הבא לפורומנו הקט.

בס"ד יש ויש מקום! וכמו שכבר בטוח אמרו לך..... זהירות! הפורום ממכר......... (ושוב..... אותי לא הזהירו!)

shadow dancer

New member
אז ככה........

בס"ד חבריא א' זה משבט נבטים עד שבט שם חדש וחבריא ב' זה משם חדש עד שני שבטים למעלה...... משם ואילך זה חבריא ג'! זו כל התורה כולה......

ברוך הבא! התמכרות נעימה!

יש לי שאלה: מישהו יכול לכתוב לי את כל השבטים של כל הארץ??????????????????????? כל שבוע כמעט אני מגלה שבט חדש!!

אני יכולה עד...

בעזר"ה השבט שאני זוכרת... נבטים, ניצנים, מעלות, מעפילים, הרא"ה, אלעד, עמיצור, קוממיות, עוז, יחיעם, התקומה, נריה, שלם, אמונה, אחדות, ברמה וכאן אני כבר לא זוכרת...

אני יודעת רק עד

עוז... אז אל תדברי

קבלו:

גרעינים א-ז נתיבות עציון גאולים איתנים מתנחלים הטירה אמונים יבנה נחלים מרחבים חלוצים נטעים עלומים אורים שחל מגשימים גלבוע נחשון להגשמה יחדיו מוריה הראל צורים שחם שובה ישורון כסופים גולן רעות עמיחי אריאל היובל התחיה צוריאל עמיעד אלישיב אחוה ידידיה החלוץ דרור עצמאות הצבי המבשר עמי-שב נחלה ברמה אחדות אמונה שלם נריה התקומה יחיעם עוז קוממיות עמיצור אלעד הרוא"ה מעפיליםםםםם!!! מעלות ניצנים נבטים הכנה... מקווה שלא שכחתי!

shadow dancer

New member
אני מזועזע!!!../images/Emo2.gif וכועס!!!../images/Emo46.gif ועצוב!

בס"ד
כולכם....... בלי יוצא מן הכלל- שכחתם את שבט: יובל!!! יוּבַל תתביישו.....

shadow dancer

New member
צודק....... אבל-

בס"ד לא את שבט יובל!!! ואני מתערב איתך שאני יכול לספור על יד אחת את האנשים שידעו להסביר לך למה! כי אין הרבה אנשים שיודעים מה השבט הזה....... (יש את אלה שאמרתי להם...)

זה בכלל לא מוכר

וכשהודעת לי שאתה מדריך לשבט יובל, לא הבנתי מה אתה רוצה... אז מה אתה מצפה???

ברוך הבא!

שמע, בעיקרוטן הרוב כאן חבריא ב', אבל קח למשל את קרן ואלישבע ועטרה ורינת, שהם חבריא א'. שבט הראה-שם חדש, או קח אותי, שאני נבטים-ניצנים. אבל אני מבטיחה לך- שפה זה לא קשור לגיל בכלל. אתה יודע שאני חשבתי שזה כן- וצריך עכשיו להודות לשולי שאני עדיין כאן.

למעלה