אני חדש כאן....

redlight driver

New member
אני חדש כאן....

ואני בתהליך חיפוש של גלשן טוב, ובינתיים...לקראת היותי גולש, רציתי לשאול איפה החופים הכי מומלצים לגלוש בהם בארץ?

faith2

New member
אני מכירה רק את ת"א...

ככה להתחיל מומלץ בחוף גולרדון אבל לא איפה שהמתרחצים אלה איפה שהסירות יוצאות.... אם אתה יותר מקצועי, חוף הילטון מומלץ, המידה ואתה אוהב כמובן סלעים- מלא מלא סלעים! יש גם את הדולפי שהוא חוף לממש מקצוענים!....אבל לפי מה שראיתי, בתקופה האחרונה הקייט השתלטו עליו,

הדולפי חוף למקצועים?

אולי בגלל ש 90% ממהגולשים שם סתם יושבים במים כמו קונוסים וצריך לעשות סלאלום בינהם חצי מהאנשים שם לא יודעים לעמוד בכלל

faith2

New member
ששאלתי את המורה שלי...

על החוף הזה כתחליף להילטון כי יש שם המון סלעים, הוא אמר לי שזה חוף ליותר מקצועים יש שבירת גלים מסוכנת יותר למתחילים משהו כזה...ואני נוטה להאמין לאחד שגולש המון שנים ומבין בין

redlight driver

New member
מישהו כאן בפורום

גולש או גלש בחופי השפלה, ראשון,פלמחים ואשדוד? אני פשוט רוצה לדעת איפה הכי כדאי, טנקס מראש על העזרה.

shacta man

New member
אני גולש בפלמחים

חוף נחמד יש שם הרבה גולשים טובים אבל המעצבנים התחילו עכשיו לדרוש דמי כניסה עם רכב

redlight driver

New member
מה המצב הים??

יש גלים שווים לפחות לגלוש עליהם?? ודרך אגב התחילו כבר ממזמן לדרוש דמי כניסה עם רכב, אבל ממש מזמן.

shacta man

New member
פעם אחרונה

שהיתי שם זה היה לפני שבועיים וזה היה אחרי שלא התקרבתי לים חודש ככה שהדמי כניסה די תפסו אותי בהפתעה אבל דאגה היתי מוכן אני הולך לגלוש יום ראשון ניראה לי שיהו גלים

redlight driver

New member
שמעתי שיש איזה אתר שאפשר לראות

מה גובה הגלים בכל החופים בארץ וככה לדעת מה יהיה... איפה אפשר לראות את זה?

DaRזה אני

New member
פלמחים וחופים אחרים....

שמעתי שבמכמורת יש חוף עם גל לא רע.. טוב זה לא קשור רציתי לשואל אם פלמחים זה חוף סלעי כי אם הוא לא סלעי נראה לי אני ילך לבדוק אותו דולפינריום חוף ממש טוב עם התקפות טובות אבל החוף פשוט קטן מדי (מאז שאני הולך לגלוש במנדירן צפון) יש שמה תותחים וגם אפסים אבל יש שמה כל כך הרבה אנישם מעצבנים שסתםפ אוהיבם לעמוד בול איפה שהפיק ובכלל שבמקומות מעצבנים יותר מדי עמוס ואים מספיק שפע של גלים תבואו בימים חלשים יות ותאמינו לי שיותר תהנו... בימים חזקים וסוערים!הייתי והלך לגורדון ובימים גבוהים ומסודירם הייתי הולך לפרישמן כי יש שמה גל ארוך כל כך וכל כך כיפי עם חצי צ'אנל כזה נוח לעלות למעלה **צריך_עזרה** אני לא יודע דאקדייב טוב ותמיד הגלים אם הם עם מערבולת בפנים (יש הרבה כאלה) אז אני נסחף אחורה ואז באים גלים ושוטפים אותי אני בלחץ יודע באקסייד וזה מעצבן וזה משפיע על בחירת הלגים ביום גבוה אני יחכה אפילו 20 דקות עד שאני ימצא פרונטסייד.... תמיד בשבילכם DaRזה אני

surfislife

New member
הרצליה...

בחוף השרון!!!!! או במרינה כל התותחים שם תאמין לי זה גל הכי טוב

למעלה