אני חדש כאן

מ חרישי

New member
אני חדש כאן

שלום לכולם עד לפני יומיים היה לי אינטרנט של מודם רגיל. לפני יומיים, כמתנת יומולדת מוקדמת, קבלתי אינטרנט מהיר. עכשיו אפשר לגלוש כמו בן אדם. עכשיו אפשר להיכנס לפורומים ולהנות מאינטרנט של ממש. אני תלמיד בן 15 (עוד פחות משבוע). אני מתרגל את המדיטציה הטרנסנדנטלית מאז אני בן 4. עד גיל 10 תירגלתי את הטכניקה של הילדים. לא כל כך בסדירות. מאז גיל 10 אני לא מחמיץ מדיטציה אחת. כמו שכתב הארי, זה הדבר הטוב ביותר שקרה בחיי הקצרים. אני מקווה בכל ליבי ללכת לקורס סידהיס הקרוב ביותר. ןאחר כך גם קורס מורים. הספקתי כבר להיות בכמה קורסי מגורים. אני מכיר את דני גליקר כי הוא לימד אותי מדיטציה. כעת כשהוא עזב את הפורום, אני אהיה "העיתונות" - כלב השמירה של הדמוקרטיה. טוב להיות אתכם. מושיק

smile2life

New member
בהצלחה

ותהיה אמת הפנימית שלך באשר תהיה - לכל אחד יש את השיטה ו\או נדרך אליה הוא מתחבר ולכן מבחינתו זו השיטה הטובה ביותר למדוט - אישית אני מעדיף ויפאסנה ואולי זן - כאשר גם את הנ"ליות אני לא מתרגל כמו שצריך. לגבי תוכניותיך - הייתי ממליץ לך להמשיך לתכנן אבל לקחת בחשבון שמלימוד מדיטציה קשה מאוד להתפרנס ואם אתה מוד לכך אזי ההחלטה שקיבלת היא נכונה מכיוון שע"י לימוד אחרים ניתן ללמוד המון גם על עצמך וגם על הדרך בה בחרת. אה ועוד משהו קטן=> מזל"ט על היומולדת.

מ חרישי

New member
תודה רבה לך "חיך לחיים"

איזה שם מקסים. אני מנחש, מקריאת הדברים שאתה כותב בפורום, שהחיים גם מחייכים אליך. האמת שלי והאמת שלך הן אותה אמת. הדרך לאמת יכולה לעבור במקומות שונים. הדרך לאמת יכולה להיות שונה. אתה מרוצה ומעדיף ויפאסנה ואולי זן, זה נפלא. זו הדרך שלך. אני לא יכול לומר לך מה אני מעדיף. כדי לקבל העדפות בחיים, צריך התנסויות בהיבטים שונים. אני מגיל צעיר ביותר במדיטציה הטרנסנדנטלית. זה עושה לי טוב. לא חפשתי, לכן, דברים אחרים. לא התנסתי לא בויפאסנה או בזן. כך שלא אוכל לומר, בכזה ביטחון, שאני מעדיף את זה או את זה. בכל אופן, אני מאחל לך הצלחה מלאה והארה מהירה בדרך אותה אתה מעדיף. להיות מורה למדיטציה. זהו חלום ילדות שלי. בחיי הקצרים, ראיתי כמה וכמה מורים למדיטציה הטרנסנדנטלית. אני מאוד מעורב בתחום. יש לחלקם, משהו פנימי שלא ראיתי אצל אנשים אחרים. את זה אני רוצה. לא כסף, לא כבוד, לא פרסום, ולא שם. רק את אותו דבר שיש להם בעיניים. אני מאוד מקווה שאוכל להגשים זאת. שיהיה לכולם יום נהדר. יום של עומק במדיטציה, איזו מדיטציה שאתם עושים. יום של הנאה מלאה לאחר המדיטציה. יום של כיף.

smile2life

New member
ברוך הבא לפורום

ואל תעלב אם תראה כאן ירידות על המ"ט.... קח את הבאסה בסבבה ותהיה גדול מאחרים, אני מבטיח לך שאם תתעלה מעל עצמך תגדל להיות מורה טוב

barak001

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

נראה שקיבלת חינוך נהדר. אתה נשמע סובלני ובוגר. העלית חיוך על פניי...

hary_i

New member
ברוך הבא לפורום

שמח לראותך כאן בפורום מן הסתם שמת לב שזהו פורום בו מותר לדבר על הכל, אבל מדיטציה טרנסנדנטלית היא סדין אדום שגורם להרבה פירוקי מתח כאן. בוודאי שמת לב שזהו פורום בו אסור להשמיץ ואסור להכפיש, בכלל פורום ששומר מאד על כללי המוסר אבל, יש יוצא מן הכלל, מותר ואפילו רצוי להכפיש את המ"ט ואת העוסקים בה. בעיקר לקרוא בשמות גנאי לאלו הפעילים בתחום (דני גליקר וכד') אפילו מותר להאשים אותי בהתחזות לבחורה. אז אני מקווה שיש לך עור עבה. אני קצתי בכל זה ועזבתי את ניהול הפורום.

מ חרישי

New member
תודה. אני מקווה לא לנפנף בסדינים

ברוב רובם של המקרים, כיף לי לקרוא אותך, הארי. אז. בבניין ציון ננוחם.

למעלה