אני חדש כאן

ROYP311

New member
אני חדש כאן

הי חברים יקרים, אני קצת חדש בפורמים בכלל... אני מאמן אישי ומעביר סדנאות ומעט מאד אנשים א-מיניים מגיעים לסדנאות שלנו... פרט מעניין. אשמח אם תקראו קצת עלי אשמח לקבל משוב הארות והערות
חג שמח

שלום רועי

הסתכלתי על הנושא של הסדנאות שלך. ולא הבנתי איך הן קשורות לא-מיניות ומדוע אתה מעוניין שא-מיניים יהיו בסדנאות שלך.

ROYP311

New member
למה אני רוצה?

הי לך, מכוון שאנשים עוברים כל מיני דברים בחייהם יציאה מהארון / כניסה לארון... הם עוברים אי אלו משברים. אנשים מגיעים עם אמונות שרכשו בבית / מהסביבה וכתוצאה מכך נוהגים בצורה מסוימת ומנסים להוכיח שהם כאלה או אחרים. בסדנאות שלנו אנחנו עוזרים לאנשים להבין הרבה תובנות על חייהם ואיך להפוך את חייהם לטובים יותר. אשמח לתת לך שמות של אנשים מהקהילה שחוו את הסדנאות ומה זה עשה להם. ערב נפלא רועי

הבנתי. תודה. אני מניחה שפנית אלינו

בגלל שזה פורום תמיכה לא-מיניים. יש לי שאלה: מה היידע שלך בנוגע ל"א-מיניות" ומה הגישה שלך כלפיה?

orald

New member
הוא ספאמר זול, פרסם גם בטרנסג'נדרים.

ואני מניחה שבכל הפורומים החברתיים/להט"בים שהוא חשב שיוכל למצוא בהם לקוחות לעסק שלו.

ROYP311

New member
חבל שזה מה שאתה חושב...

הכוונה הינה טהורה לחלוטין !!! הדעה שלכם ממש חשובה לי בעיקר מגיעים אלי מפה לאוזן ולא דרך כזו - אז בוא נעזור את הוויכוח ונשמע באמת את דעתך אחרי שקראת. לילה טוב

ROYP311

New member
המבורגר בשבילכם:

לגבי א-מיניים: זה מסקרן אותי לדעת מה משמעות העניין, כי אני רגיל לעבוד עם זוגות ששם ברור שיש אלמנטים מיניים זכריים ונקביים. רוצה להבין יותר.

לא ברור לי מדוע את צריך "לאמן"

אותנו בשביל "להבין". אם כל רצונך הוא להבין אתה יכול לקרוא את השאלות הנפוצות, ולשאול שאלות בפורום, במידה והן לא ענו על סקרנותך.

אני חושבת שאתה קצת לא מבין

מה הכוונה ב"א-מיניות". א-מיניות לא מדברת על אלמנטים זכריים או נקביים, לא מבחינה ביולוגית ולא מבחינה מגדרית. א-מיניות מדברת על רמת המשיכה המינית של האדם לאנשים בסביבתו. הזהויות המיניות המוכרות יותר כיום, הטרוסקסואל, הומוסקסואל וביסקסואל, מדברות על משיכה מינית לקבוצה פוטנציאלית של אנשים בחתך מגדרי. לשם הדוגמא, הומו יימשך פוטנציאלית לקבוצת האנשים במגדר הזהה לשלו. א-מיניים לא חווים משיכה מינית. אנחנו לא נמשכים לאף אחד מהמגדרים ולא מעוניינים, אם כן, להכליל מיניות במערכות היחסים שלנו.

inbardaf

New member
אני מכירה אותך - יותר נכון את נוגה ../images/Emo13.gif

מי אמר שאין לכם אנשים א-מיניים בסדנאות? אני הייתי בעבר בסדנאות כאלה ושם הכרתי את נוגה.. עוד לפני שהיא הכירה אותך. ואני א-מינית. פשוט לא ידעתי את זה. והסדנאות האלה, בגלל חוסר המודעות, לא עשו לי טוב מהבחינה הזו. אני חושבת שבאמת כדאי לך קודם כל ללמוד מה זה א-מיניות, כי בתור מי שמעביר סדנאות מהסוג שאתה מעביר, זה חשוב. בהרבה מקרים, הקשיים שיש בין בני זוג, הם על הרקע הזה. אבל כל עוד לא מודעים בכלל לקיום המושג א-מיניות, מנסים כמובן 'לתקן' את זה שלא מגלה עניין במין, תחת המחשבה שאלו אמונות/חסמים וכו'.. האמת היא, שהאמונות שבאמת נמצאות כאן וצריכות להתפורר, הם האמונה שאין אדם שלא חש משיכה מינית וצריך לטפל במי שלא. במקום זה, צריכה לבוא אמונה פשוטה וברורה כמו בכל תחום: יש הכל! יש אנשים שנמשכים להכל, יש אנשים שנמשכים רק ל-, ויש אנשים שלא נמשכים בכלל. וצריך לתקן ~פערים~ בין בני זוג. לא נטייה של אף אחד. מקווה שתהיו הניצנים בארץ של מטפלים שיכירו בנושא ויבינו אותו לעומק וידעו לשלב אותו בסדנאות שלהם. אני אשמח לעזור בזה. ד"ש חם חם לנוגה מדפנה.

ROYP311

New member
תודה

מסרתי דרישת שלום חמה לנוגה, היא שמחה ומסרה בחזרה. אני מודה על העידוד להיות ניצנים של מטפלים שיכירו את הנושא לעומק. ברור לי שאני לא מספיק מכיר את הנושא, וכן שמבחינה חברתית יש אמונה כללית שאנשים נמשכים לאחרים, ואם הם לא, אז יש כאן משהו "לתקן". בהחלט משהו בשבילי להבונן רטרואקטיבית ולחשוב עם עצמי האם נתקלנו בסדנאות באנשים א-מיניים. זה יכול להאיר דברים. בכל מקרה, תודה

inbardaf

New member
אשמח לעזור בהבנה

ואני בטוחה ששאר חברי הפורום ישמחו גם. אני גם חושבת שאם אני אספר לנוגה את הספור שלי עכשיו אחרי התובנות שיש לי, זה יכול להעיר ולהאיר גם לעיניה הרבה דברים בנושא. אולי הגיע הזמן לפגישה מחודשת..

למעלה