אני חדש כאן אבל ותיק

אני חדש כאן אבל ותיק

אני קורא כאן תקופה ארוכה. אבל רק עכשיו אני כותב. יש לי תחושה שתש כוחכם. לאחרונה ממש רדום כאן. מקווה שתתעוררו מהר ותתחילו לכתוב לכה"פ לכבודי. שלכם יוני

bugbuster

New member
הלוואי וטעיתה.. אחרי בגידתה המחפירה

של בחורהX הפורום אינו כתמול ובטח לא שלשום.. ומאידך יוני תותי, למה לא נשמע ממך מעט פרוטי? וואך..,
איזה מפח,
אקום לי ואברח,
ומה?
אצא לי לשוטט במאורות זימה.

bird4

New member
לשוטט איתך

הי, כל הזמן אתה משוטט לך במאורות זימה..אפשר גם?

bugbuster

New member
../images/Emo9.gif ובלי דמי כניסהההה..! ../images/Emo3.gif בבקשה

ניתן להצטרף לסיור מודרך...
וואךךךך...! לבדוק במסרים???
רק שבנתיים, במחילה...
אצא לי לשוטט במאורות זימה...

bird4

New member
הבא נשוטט..

תודה לך!בימינו ללא דמי כניסה וואוו... מה כוללת ההדרכה? במחילה..אל תלך בלעדי...חכה לי...

bugbuster

New member
../images/Emo3.gif מאורה ראשונה - עבודה

עצמית...
את זוכרת מה אמרו לנו כילדים? שזה נורא..! שאסור "לעשות את זה", ושהיד תתייבש.. ןלדתיים.. שיחות לשווא. וש...
כן... מאורה ראשונה, חמש אצבעות אישיות נורא.
מה??? אצא לי לשוטט במאורה מאוננה.

bird4

New member
נו נו נו!

כן! אמרו לנו! כבר אז למדנו שהגוף שלנו הוא "בושה" . כבר אז למדנו שצריך להסתיר..להסתתר..לא לגלות את אשר כולם יודעים ועושים.. אוננות - לא דופקים חשבון..אין למי..זה זמין, קל ,מהיר ונעים...במאורה מאוננה יכול להיות מגרה מאוד לאונן לבד אבל ביחד...לא ניסיתי זאת. ואתה?
ן

avi46

New member
מממממ ../images/Emo9.gif, מגרה

מאוד. שילוב של הנאה עצמית עם הצצה לצדדים, שמיעת הקולות וראיית התמונות.... מומלץ לנסות זה אומנם אוננות.... אבל אחרת!

bugbuster

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif אופפפפ.. אבי..! לקחת לי

ת'פה מהמילים!
וכיוון שמלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים.. (ראיתם? ההוא מלמטה? עם הבעזרת השם ההוא...) הרי בעצמך חשפת מאורה נוספת...
ציפוריתה הרביעית..! לא.. עדיין לא ברבעיה, אבל הנה מאורה מוצעת לך בזה - אוננות בשלישיה... אבי ארבעים ושש, ואם יעלה מלפניך.. עבדך הנאמן.. והעיקר כמובן, הדובדבן שבקציפה - אההמממ..
את.. את ציפורה הרביעית... ושלושתינו כך בגילה ובחדווה, נבלה את השבת, מתיזים לעברו של ההוא, שבעזרת, וישתבח, זי"ע. (זיכרו יגן עלינו.. פההה! הכוונה: זיינו יתיז עימנו...) טוב.. כמאמר הקלישאה - אל תשאל שטויות ולא יענו לך שקרים - שמעתי את אדוני מההו שלמטה, מסומם התורה, והגבתי בהתאם לרמה..
אופפפ ציפורית רביעית יקירה.. אני משנה סיסמא.. קחיני את לאי איזו מאורה.. מה???
אלא שמודע למציאות, ואני הן בדמיון, כך שבלית ברירה,
אצא לי לשוטט במאורות זימה...

bugbuster

New member
מאורה ראשית תובא נא אל הסט -

הלוא איננה אלא - צ'אט. ושם יקירתי, הכר פתוח ונרחב. משכב זכור ללא עכבה, כמו ילד עם בגירה עובר בדרך ושוהה בתחנות קטינה. נשוי תומך ללא ניתמך, סוטים סוטות בפורנו רך. וכאן יקירתי, דומה עייפת. מיזה יומיים נעלמת. ברחת? והיי לכך ובלי תגובה, אצא לי לשוטט במאורות זימה.

BB20

New member
העם חוזר בתשובה.

לעם נמאס מכל השטויות האלו העם מחפש היום את האמת. והם מצאו את התורה, את התפילה ובעז"ה גם אתה עוד תחזור בתשובה

אכן העם חזר בתשובה

ומצא את האמת. כולנו אכן פה עם התורה. תורת הקאמה סוטרה והטנטרה. תורת האהבה. תורה הנותנת כבות לכולם ללא הבדלי דת צבע ומין. שלא כמו תורה אחרת, שמגמתה היא ,אתה בחרתנו", אנחנו טובים מאחרים, ונכבוש את הארץ בדם והרג...

למעלה