אני חדש ישן כאן

יומבו

New member
אני חדש ישן כאן

חשבתי לפתוח כאן הודעה משלי אולי כי אני חושב שאני לא בדיוק הכותב הטיפוסי שאפשר היה לצפות למצוא כאן.

כי אין מה לעשות יש פער עצום בין הדימוי של הקהילה הגאה כפי שהוא מצטייר בתקשורת או ברחובות של אלנבי שדרות רוטשילד בתל אביב לבין העובדה שיש כל כך הרבה אנשים בכל הארץ עם העדפות מיניות מגוונות שבדרך כלל לא רק שלא יכולים לממש את ההעדפות שלהם אלא שאפילו אינם יכולים לדבר עליהם בפתיחות עם החברים שלהם.

וגם אני אחד מאלה שחי את החיים הכפולים.

ביומיום אני גבר גרוש בן 42 מפתח תקוה המגדל שתי ילדות בכוחות עצמו ועובד בעבודה מכובדת כמתכנת מחשבים.

כמו כל אדם יש לי תחביבים ויש לי חברים ויש לי אפילו פייסבוק.

אבל עמוק בפנים לא פשוט לי להתמודד עם העובדה שבגיל שלי זה קשה עד כמעט בלתי אפשרי להכיר אנשים כמוני,אנשים
עם ראש פתוח מבחינה מינית שמתאהבים בנשים אבל מרגישים גם את המשיכה לגברים.

ותוסיפו לזה את העובדה שבאופי שלי אני אדם עדין ודי ביישן ותבינו כמה אני נאלץ פשוט להדחיק דברים כל כך בסיסיים
אצלי שיכלו לעשות אותי מאושר.

אבל החלום הגדול נשאר!

אני חולם להכיר אישה דו מינית כמוני או מישהי סובלנית באותה המידה ולבנות איתה זוגיות שתהיה בה פשוט אהבה וחברות.

ויש פעמים שאני חושב שאולי אני מקדים את זמני.

כי באמת נראה לי שהעולם שלנו ובמיוחד המדינה הכל כך מרובעת הזאת עדיין לא מוכנים להתמודד עם אנשים דו מיניים
שלא מוכנים להצהיר מראש על נטיה מינית לכיוון כזה או אחר.

וזה האבסורד הכי גדול!

ממש אחרי שהתגרשתי הייתי בקבוצת תמיכה של גברים שהתגרשו בגלל הנטיות שלהם והכי מצחיק שהם בעצמם ניסו לשכנע אותי שאני בעצם הומו ואוהב גברים בלבד ואפילו בעיניהם נתפסתי כמוזר.

אבל אין מה לעשות אנשים תמיד מחפשים לתייג אותך...כך או אחרת...

אז הכי קל זה להגיד לכולם שאני סטרייט ואז יש לי שקט.

אולי אני מפיל יותר מדי על הפורום הקטן הזה אבל איכשהו אני חושב שאם יש מקום אחד שיכול להיות סובלני באמת לכל האנשים עם כל הנטיות זה כאן ואולי בכל זאת דווקא מהפורום הזה תצא בשורה אחרת שתביא יותר פתיחות לחברה שלנו.

מתנצל על החפירה העמוקה אבל הייתי חייב להוציא דברים שיושבים אצלי הרבה זמן בפנים ותכל'ס...אין לי שום במה אחרת לכתוב אותם.

תודה רבה מראש למי שקרא הכל!

Kutaly

New member
לא בדיוק הכותב הטיפוסי?!

מסתובבים כאן כל מני טיפוסים שאני תוהה מה זה "הכותב הטיפוסי שאפשר היה לצפות למצוא כאן"?

אנשים תמיד ינסו לתייג אותך, זה נכון.
נוח לאנשים לתייג דברים לפי תבניות שהם מכירים.
אבל להגיד לכולם שאתה סטרייט זה רק מכניס אותך עמוק יותר לתוך הארון.
למה לך?
איך אתה מצפה בכלל להכיר אנשים "עם ראש פתוח מבחינה מינית שמתאהבים בנשים אבל מרגישים גם את המשיכה לגברים" כשאתה ממשיך להתחבא?!

יומבו

New member
כמו בכל דבר בחיים הכל עניין של סדר עדיפויות

המשפט המסיים בדבריך יוצא מתוך הנחה שהצורך למצוא בת זוג שמתאימה בדיוק למה שאני מחפש הוא הצורך שנמצא בעדיפות הראשונה וככזה הוא מצדיק להקריב בשבילו הכל.

אני לא יודע אם יש לך משפחה...אם יש לך ילדים...אבל שמע...

גם בימינו בשנת 2012 זה לא יהיה פשוט לילד להסביר לחבריו בבית הספר מהם נטיותיו של אביו ואני אישית פשוט אינני מוכן להפיל על הילדים שלי גם את הקושי הזה...הם עברו מספיק מאז שהתגרשתי...

אז אתה שואל איך אני מצפה להכיר אנשים כשאני ממשיך להתחבא?

תשובה: אני לא מצפה!

כשאני ניפגש עם גברים זה בסתר ואם אני פוקד מקום כמו סאונה פרדייז
אז רק אני והאנשים שמבקרים שם יודעים עליי.

וזה נכון...זה לא נקרא לחיות את החיים בצורה אמיתית עם עצמך אלא לחיות אותם ליד אבל כשיש לך ילדים משלך אתה נשבע לעצמך שמה שלא יהיה הם לא ישלמו את המחיר ויסבלו כדי שאתה תהיה מאושר.

וכדי שלא נסיים בנימה לגמרי פסימית אני אגיד לך שאני חושב שהכל עניין של טיימינג.

אני חושב שבעוד עשר שנים למשל יהיו לי ילדים גדולים ואז באמת אוכל להיות הרבה יותר עצמאי ומשוחרר ואולי זאת תהיה הזדמנות טובה לצאת סוף סוף מהארון אבל אני חושב שלעולם לא אוכל לצאת ממנו באופן מוחלט.

מקום העבודה שלי למשל הוא ארגון פיננסי גדול בו עובדים אנשים מבוגרים
וממילא אין טעם להכניס לשם נושאים שקשורים לנטיות מיניות כי אנשים פשוט לא ידעו איך לאכול את זה.

אני חושב גם שלנו הדו מיניים החיים קשים כפליים כי משום צד לא מבינים אותנו.

סטרייטים בטוחים שאנחנו בעצם גייז והאמת שגם גייז חושבים שאנחנו רק גייז בהכחשה עם עצמנו.

אתה רואה כמה זה מסובך????

ואתה מצפה שאדם יקפוץ למים העמוקים ויתחיל לשחות בתוך הבלגן הזה
תוך שהוא מסכן כל כך הרבה קשרים אישיים משפחתיים וחברתיים אחרים שלו?

ובשביל מה?

וכי אני חוקר ומנסה לדעת מה עושים זוגות מכרים שלי בלילה במיטה????

תאמין לי שזה בכלל לא מעניין אותי!

לא,אני חושב שאנחנו צריכים להפסיק ולנסות להוציא בכוח אנשים מהארון כפי שאתה קצת ניסית לעשות בתגובה הזו שלך ובמקום זה להתרכז
במחשבה רצינית איך לשנות את הלך הרוחות בציבור כך שאני אוכל לזרוק בצורה אגבית לחלוטין משפט כמו "שלום,שמי... ואני דו מיני...".

בעולם שכזה גם הכרויות וחיפוש בנות זוג יכוונו מראש למקומות האלה
ומי יודע...

אולי ביום מן הימים יהיה אפילו אתר הכרויות שלם רק לציבור הבי-סקסואלי...

Kutaly

New member
אממ רגע. שאלה קטנה

הילדים שלך יודעים שאתה דומיני?

יומבו

New member
רק הגדולה

גם זה יצטרך להיות להתבצע בהדרגתיות ולכן אני מעדכן כשהגיל מתאים.

גיל 14 אפשר להגיד אבל גיל 10 לדעתי עדיין לא.

זאת עוד סיבה שאני לא מבטל את נושא היציאה מהארון אלא רק דוחה אותו במודע ואני יודע שאני משלם מחיר מסויים(וכמו שאמרתי יש לי כמה ידידים הומואים שממילא כבר ראו אותי במקומות המתאימים אבל הם לא יגידו מילה כי הם מבינים שאני בארון ומכבדים את זה).

אגב,אני חושב שלאדם ביסקסואל קשה פי שתיים להיות בארון כי כשאדם אומר "אני בעצם אוהב גברים" הוא אומר דברים ברורים אבל כשהוא אומר "אני אוהב כל אדם יפה גבר או אישה" אנשים תמיד יחשבו שהוא מבולבל למרות שמנקודת המבט שלי... גוף האדם זה דבר כל כך אסתטי ומדהים וממש לא משנה אם זה גוף של גבר או אישה(לי גם לא כל כך משנה המימדים...אני נמשך לשמנים שמנות רזים רזות...ממש הכל יפה בעיני).

אולי ככל שהזמן יעבר תהיה קצת יותר פתיחות ואז אוכל ליום אחד פשוט להעלות סטטוס בפייסבוק ולכתוב "חברים יקרים שלי...הנה משהו שבחיים לא הייתם מנחשים בקשר אליי"

למעלה