אני חדש ,חלמתי חלום ?

CyberBoy

New member
אני חדש ,חלמתי חלום ?

חלמת חלום : א. הלכתי אם אדם דתי ועד חבר לבית הכנסת ושבעה אחרי שוב הלכנו לבית הכנסת אבל הפעם אמר לנו הדתי (בן 55 ) שצריך לצבועה את הכיר החיצוני של הבית הכנסת והבי שני פחי צבע גדולים וצבענו . סוף.. ב: הלכתי לטיל יחד אם רעיתי ,ואמרתי לה אולי נרכוש עד כרטיס פיס . סוף………….. חלמת חלום : א. הלכתי אם אדם דתי ועד חבר לבית הכנסת ושבעה אחרי שוב הלכנו לבית הכנסת אבל הפעם אמר לנו הדתי (בן 55 ) שצריך לצבועה את הכיר החיצוני של הבית הכנסת והבי שני פחי צבע גדולים וצבענו . סוף.. ב: הלכתי לטיל יחד אם רעיתי ,ואמרתי לה אולי נרכוש עד כרטיס פיס . סוף…………..

LucidGuess

New member
לא הבנתי למה צורת הכתיבה הזאת....

לא הבנתי למה כתבת את אותו קטע פעמיים ועם כל כך הרבה שורות של רווחים... זה איזה תסביך אישי או משהו כזה?

KEiN

New member
זה יותר נראה לי כמו ...

תסביך אישי וואנאבי... פה לא מפרשים חלומות- זהו פורום חלומות צלולים... יש הבדל... חלום צלול זהו חלום בו אתה מודע לעובדה שאתה חולם, ידיעה זאת מקנה לך יכולת לשליטה בחלום- והכל מציאותי לגמרה...

CyberBoy

New member
ב............/images/Emo10.gif

חלמתי חלום בשני חלקים ושיקרן אותי מה הפרוש ? (פעם אחת חלמתי אותו ) חשבתי שאני בפורום המתאים …………

LucidGuess

New member
תגיד נולדת בארץ??

תגיד אתה לא נולדת בישראל נכון?? כי פשוט בכל ההודעות שלך יש המון המוןשגיאות כתיב, וזה קצת נראה כאילו אתה עושה את זה בכוונה, או שבאמת יש לך בעיה מאד רצינית עם עברית... לדוגמה אומרים "סיקרן אותי" ולא "שיקרן אותי" , וגם צורת הכתיבה שלך ממש אבל ממש מוזרה.... זו לא צורת כתיבה של אדם מבוגר... יש לך הסבר? בכל מקרה כאן אנחנו לא מפרשים חלומות אלא מדברים על חלומות צלולים שהם חלומות בהם אתה יודע שאתה חולם בזמן שהחלום מתרחש ואתה יכול לישלוט בחלום ולעשות בו מה שאתה רוצה בצורה הכי מציאותית שאתה יכול לדמיין! בפורום אנחנו דנים בטכניקות שונות ליצירת חלום צלול, אם זה מעניין אותך. פורום פירוש חלומות נמצא כאן Lucid

דונלד

New member
הוא כנראה צעיר

היה את הדור שהקים את המדינה. אחר בא הדור שלי דור הדפוקים. אחר כך דור מזויין. והיום זה דור שלא יודע לכתוב עברית. לימדו אותם בשיטה אהבלית, שבה לא מתקנים לילד שגיאות כתיב, עד שהוא גודל, מתרגל לכתוב עם שגיאות, ואי אפשר ללמד אותו כבר לכתוב נכון... משהו בסגנון מלכוד 22.

fcfighter

New member
נראה לי שצריך לרשום

"פה לא מפרשים חלומות" על הטובורג

למעלה