אני חדש, וכמה שאלות..

• פותח הנושא dlml
  • פורסם בתאריך

dlml

New member
אני חדש, וכמה שאלות..

אוקיי, אני חדש בפורום, אבל לא ממש חדש במשחק, עכשיו כמה שאלות יש לי.. אני משחק בfm 2005 והאם אפשר לגרום לכך שהמסך של המשחק לא יהיה מלא, כאילו שאני יוכל לשחק אבל זה יהיה בחלון קטן יותר וכך אני יוכל גם לעשות דברים אחרים במחשב.. והשאלה השנייה שלי לגבי רכש.. אני בקרוב מאוד עולה עם סלטה ויגו לליגה הראשונה אבל יש לי כמה בעיות.. הסגל שלי מאוד מאוד מבוגר ואין לי בקבוצה שחקנים צעירים ששוים משהו, אני קניתי ויקנה כשרונות צעירים אבל לזרוק אותם לליגה הספרדית הראשונה, לא ילך לדעתי.. בכל מקרה, חשבתי על לקנות בלם טוב בנגיד 10 מיליון דולר (זה מה שאני מקווה שההנהלה תיתן לי..) מישהו מכיר שחקן כזה?

ברוך הבא....

טוב בקשר למסך מלא אתה צריך לשנות את הרזולוציה של המסך אני לא זוכר לכמה ובאפשרויות לסמן שאתה לא רוצה מסך מלא בקשר לרכש אני הבנתי שאתה בשלב סיום של העונה אבל בכל זאת תחפש שחקנים שבאים בהעברה חופשית כי נגמר להם החוזה ותחפש בשוק ההעברות של השחקנים אשר ברשימת ההעברות לפעמים אתה מוצא שם שחקנים טובים בזול מאוד כך גם תחסוך המון וב10 מיליון תוכל להביא 3 או 4 שחקנים טובים לקבוצה שלך

dlml

New member
לשנות את הרזלוציה...

של המחשב או של המשחק?.. בכל מקרה, אני יחפש מעכשיו שחקנים שנגמר להם החוזה, והבעיה בשחקנים טובים שעולים נגיד 4 מיליון ככה במחיר מציאה, זה שהם יהיו טובים, אבל כדי להישאר ליגה אני צריך יותר מזה.. התכנון שלי הוא לקנות שחקן ב10 מיליון שהערך שלו יותר.. בכל מקרה אני יסתדר כבר אני מקווה..

ברוך הבא

יש לך בטאגליין קישורים לשירשורים שהיו בהם המלצות על שחקנים מכל הסוגים וכל המחירים שלהם. בהצלחה עם הקבוצה

אתה יכול להשיג

להשיג את מקס מרומא ב-5.5. יש לך גם את הייטינחה מאיאקס שניתן לקנות ב-9. הם שניהן תותחים. אגב, תבדוק אם קיים Wienke בבאיירן. בלם בן 19. שווה כל אגורה.

dlml

New member
אוקי אני יבדוק אותם כשיגיע הזמן

בנתיים יש לי בעיה אחרת שהיא מעצבנת.. יש לי בלם/מגן ימיני מצויין שבניתי עליו גם לליגה הראשונה כפותח, אבל הוא לא מרוצה והוא רוצה לעזוב את המועדון, והוא אמר שכשהחוזה שלו יגמר (עוד כמה חודשיים) הוא יעזוב את המועדון.. אין לי מושג גם למה הוא אומר את זה, הוא מרוויח לא מעט, משחק תמיד, מה יכול ליהוית חסר לו? (יש לו תמיד מורל גבוה גם.) בכל מקרה, החתמתי איזה סקאוטר אנגלי מצויין (20 בכל מה שצריך) ושלחתי אותו לחפש כשרונות באפריקה עד 21 וכבר החתמתי איזה קשר התקפי בן 18 ושמתי עין על שחקן הגנה נוסף.. ויש לי עוד בעיה אגב, אני מפסיד כסף בכמויות, כל חודש מיליון.. אז לשאלתי.. שנה הבאה שאני יעלה ליגה כאילו אני יקבל כסף על העלייה? יבואו הרבה אוהדים? (עכשיו באים 15 אלף לאצטדיון של 31) והאם המחירים של הכרטיסים יעלו?

OFIR 10

New member
ברוך הבא

אני אנסה לענות על כל השאלות ששאלת - הקטנת המסך- לך ל Options - פרופרטיס..שם יש לך אפשרות של מסך מלא, תוריד את הV. הרבה יותר נוח לשחק ככה :) בלמים בנוסף למה שאמרו בהודעות האחרונות, יש לך גם את hubshman הצ'כי המוכשר, את kompani ואת van borre מאנדרלכט-לא עולים הרבה אבל תותחים אחד אחד.. יבוא יותר קהל? בלי שום קשר לתוצאות שתעשה נראה לי שכן, מכיוון שבליגה הראשונה יש משחקים נגד קבוצות הרבה יותר גדולות מאשר בליגה השנייה, זת'ומרת שיבוא יותר קהל למשחק נגד ריאל מדריד מאשר למשחק נגד מורסיה הייתה שאלה על הכסף לא? בכל מקרה, גם אם אני מדמיין שהייתה שאלה כזאת - אתה אמור לקבל יותר כסף מההנהלה עכשיו שאתה בליגה הראשונה.. בהצלחה, ותרגיש חופשי לשאול שאלות נוספות :)

dlml

New member
כשאני מסיר את הוי..

מהאפשרות של מסך מלא, קופצת לי הודעת שגיאה כזאת ושאני לוחץ אוקי המסך חוזר לאיך שהיה והוי שוב מסומן..

למעלה