אני חדש ויש לי שאלה

The Taller

New member
אני חדש ויש לי שאלה

לפני כל, עלי לומר שבתור פורום של סיסטם אופ א דוון, אתם לא ממש מדברים עליהם פה.... על כל פנים יש בפני שאלה , שחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, אתם מכירים במיקרה להקות בעלות סגנון דומה \ זהה \ שירים דומים לאלה של סיסטם? כבר זמן רב שאני מחפש, ואומנם מצאתי כל מיני להקות חדשות עבורי, אבל עדיין לא הגעתי לתכלית החיפוש, התוכלו לעזור לי בבקשה??

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifאממ.

קודם כל ברוך הבא
אנחנו לא מדברים רק על סיסטם כי פורום נועד גם להכיר אנשים ולשוחח על עוד נושאים כי.. מה עוד יש להגיד על סיסטם חוץ מלהלל ולשבח את השירים ולצהול פעם בשנה כשיוצא איזה קליפ. אני אישית לא מכירה עוד פורום של להקה כלשהי שמדברים רק עליהם. לא משנה, אני לא מכירה להקות עם אותו סגנון של סיסטם. סיסטם הם יחודיים במינם! טוב, ברוך הבא [שוב]
, אני מקווה שתשתלב פה ותבקר עוד הרבה
אה אגב, אני בר..

The Taller

New member
אההההה

סבבה, הבנתי איך הדברים מתנהלים פה, אחלה אני אביב אגב אני יודע שהם יחודיים, אבל בטוח יש עוד איזו להקה, איי שם שמזכירה אותה, לפחות טיפה

ORONTZ

New member
../images/Emo45.gif צודקת

והנה הוכחה כמה סיסטאם מיוחדים ויחודיים אין להם תחליף או להקות בסגנון!!!!!! מועה עה עה עה @$#

Evil Pig

New member
מה קורה?! אני דורון

אמממממ לא.. אמממממ עדיין לא.. אמממממ לא פשוט אין להקה שדומה או מזכירה אותם- אני מחפש כבר כמה < 5שנים> זמן להקה דומה - אך לשווא... אם תמצא תודיע לי ! השתלבות נעימה! ובקשר להערה הראשונה בר ענתה לך הכי טוב שאפשר..

silver and cold

New member
סגנון של סיסטם?...

חהחה אין כזה... אולי ימציאו אבל נתיים סיסטם זה ייחודי ומקורי!!

מריאן 3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואין לי מה להוסיף. כולם ענו לך על הכל.

TheMo

New member
../images/Emo45.gif

אתר פשוט גאוני..! (אגב, לא קשה בכלל להמציא מיקוד אמריקאי, אני חושב ש-30128 הוא אחד כזה) בהצלחה!

ashkeloni

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

בקשר ללהקה דומה... פשוט לא קיימת חיה שכזאת :X עכשיו, אם אתה מעוניין בהמלצות כלליות ללהקות אנחנו יכולים להביא לך, כמובן ^_^ יום מצוין

Ipecac0

New member
../images/Emo45.gif אני עם כולם בקטע הזה!

באמת סיסטם להקה ייחודית ואין דומה להם! זה מה שיפה בהם!! לדעתי, ברגע שאתה לא יכול למצוא להקה דומה להם או אם קשה לך להגדיר מוזיקלית להקה כלשהי- זה מראה כאילו שהעבודה הצליחה! זו להקה טובה וייחודית. ואם אפשר היה למצוא להקה שדומה להם, אם כשהיית הולך ברחוב ופתאום מישו במכונית היה עובר ולא היית מזהה ישר- סיסטם! אז לא היה להם ת'קסם שלהם! אותו קסם שיש להם שראוי לסגידה ומוערץ ע"י כ"כ הרבה אנשים! אני אישית, בכל מקרה, לא נמשכת ללהקות שאי אפשר להבדיל ביניהן... :/ טוב חרפתי. חח יש להקות שהן מטורפות כמוהם ומיוחדות אבל לא דומות להם...!

Ipecac0

New member
אופסי אופסי ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif

והייתה לי טעות **חפרתי.

למעלה