אני חדש בפורום

צאפ

New member
אני חדש בפורום

נכנסתי והתחלתי לקרוא על מה אנשים מדברים ונידהמתי.במקום לשתף את הפורום בחוויות מהנות,מנסים לנגח.לדוגמא:יואב סידי את גדי וליאורה,שאותם אני במקרח מכיר "קצת"ומאד מעריך את פועלם בתחום ריקודי העם.אפרופו חוויות מהנות,מרתון בים המלח בסוף השבוע האחרון.אני הייתי שם והתפלאתי לקרוא את חוויותיה של אחת שכותבת את כינויה באנגלית ואיני זוכר אותו (סליחה),שאת כל סוף השבוע המלא פעילות,הנאה ועניין,היא סיכמה במשעמם ובהשמצה לא מנומקת של מדריכה מעולה (לא רק לפי דעתי)ואנרגטית שמשקיעח המון ובסבלנות בלתי נילאית (לדעתי אפילו מעל ומעבר)וקובעת באופן חד משמעי שהיא לא יודעת להרקיד. (אולי זה משהו אישי ואינטרסנטי?)אני מצטער על אותה כותבת,שהגיעה לים המלח בלי מצב רוח שהתאים לאווירה המצויינת ולמעשה סבלה במקום להינות וגם שילמה כסף. אני רוצה בהזדמנות זו להודות לכל המדריכים והמארגנים ומאחל לכולנו הרבה סופי שבוע כאלה.

לצאפ ברוך בואך לפרום../images/Emo65.gif

לי לך.נכנסת בימים סוערים כנראה שמתאימים למזג האויר.עצתי לך לתת לסערה לחלוף,ואז להיכנס ולהשתתף כאשר יעלו נושאים מענינים, ויש כאלה. תודה לך(על דבריך) לגביי ולגבי גדי,

סליחה ליאורה

מתי ראית שאין בפורום ימים סוערים? תמיד יש לנו ימים כאלה... ולא חשוב מה הנושא על זה נאמר : "ברקים ורעמים וגשם אין אבל אצלנו יש המון מים"

מה לא שמעת דני ? לנו בפורום יש

כנרת משלנו וכל אחד מאיתנו שר לה כך : גם אני רוצה לשיר על הכנרת שירים לכתוב לך בעטי הדל גם אני רוצה קצת לפאר את התכלת שמלמטה ומעל. אז אנא האזיני לשיר הזה לאמור: כי את לי הכנרת - ואני לך הכנור! השיר נקרא : גם אני רוצה לשיר על הכנרת כתב : אילן גולדהירש הלחין: שייקה פייקוב רקוד זוגות (נפלא) של בנצי תירם

לשיר על הכנרת

שוגי יקרה ! שיר וריקוד מקסים של בנצי תירם - לא בזוגות, אלא במעגל. חובר בשנת 1984. מירי. נ.ב. ניתן לראות אותו בקלטת מעגל מספר 47 מסידרת "רוקדים". מירי.

הרבה ריקודים ושירים חוברו על הכינרת

לשוגי תודה לך על השיר היפה שאת שרה לי
,הריקוד של בנצי מקסים, ואני מאוד אוהבת אותו,אולם בחרתי לי שיר לגמרי אחר שאותו אני מאוד אוהבת,ואותו אימצתי לשמי והנה הוא לפניכם: כנרת, כנרת מילים: אלכסנדר פן לחן: מרדכי זעירא יוצר: משה יצחק(מושיקו) הלוי "כנרת כנרת, אליך נמשכת כל נפש מאז כל קסם מולדת מימיך יפיקו בלילה כרז. סודות הימים שנגוזו ברטט הגל השלו ולך כל בניך יחרוזו מיטב מנגינות שבלב. כנרת, כנרת, כנרת, זיו קסם בחול המדבר. אתך מן הגוף נעקרת ציפורן יאוש האכזר. עת נחש יזרים הירח, ענן יתבוסס בחלב, תוך בכי קופץ ושמח בתהום החזה הלבב. ידעתי השחר יופיע לשפוך את אורו בשדות מתלם אל תלם יניע בקצב צלצול מחרשות. ידעתי, מבוקר עד ערב היזע הגוף לא יחדל והלאה, והלאה בלי הרף אמשוך בריתמות העמל. כי רב עוד, כי רב עוד היגע בשדות השרב הלוחך. רק כוח אחליפה, רק רגע אנוח והלאה אלך. בדרך הזאת או אחרת, ואם אכשל לזמנים- אליך, אליך כנרת אבוא לחדש עלומים. בתוהו דממה השוררת תמיד קריאתי תרחף: כנרת, כנרת, כנרת אמצי את הבן העיף." אילו מילים!!!! ואיזה ריקוד!!! אישית אני מאוד אוהבת את ריקודיו של מושיקו,אני חושבת שהוא אחד היוצרים/הכוריאוגרפים המוכשרים שיש לנו, גם יוצר, גם מלחין,גם כותב את המילים לרוב לחניו , גם רקדן , דמות מיוחדת במינה מבין כל היוצרים(בלי לפגוע באחרים כמובן).עוד לא מצאתי רוקדים(חוץ משנים אולי) שמסוגלים לרקוד את ריקודיו במדויק כמו שמושיקו רוקד ומבצע. מושיקו אתה האידאל שלי, אין כמוך!!!!

אכן אכן אחד השירים../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

היפים והאהובים שיצאו על הכנרת. ופעם אם ניפגש אשיר לך אותו באוזן באופן אישי ואת תהני לשמוע (כי בסוד בסוד אגלה לך שבעברי שרתי המון סולו)

עכשיו הבנתי

בתמונה שצירפת מיום הולדתו של ישראל, את עומדת עם מיקרופון בידך ושרה לו
ישראל זכה. ואני אתפוס אותך במילה ובהזדמנות הראשונה תשירי גם לי, אני אשמח!!

למעלה