אני חדש בפורום ו...

ביג פוט

New member
אני חדש בפורום ו...

שלום לכל מי שיתיחס! שמי הוא ... ואני גרוש טרי אני חלוד בנסיון קשירת קשר עם אנשים חדשים, מערכת הנישואים היתה לי לחממה במשך שנים מספר. אודה ולא אסתיר שאני קצת חרד (לא דתי)אפילו בנסיון זה ליצור קשר מעבר לחממה השבירה שלי. השם ביג פוט לא נבחר בצורה אקראית, אני מרגיש אני חושב כמוהו כרגע. אשמח לקבל התיחסותכם ביג פוט

חן.

New member
ברוך הבא

שב אתנו קצת, תתרשם, תיהנה, תן לנו קצת לטפל ולפנק.... השאר כבר יחזור מעצמו..... ;-)

יפעת*

New member
ביג פוט

שמן את המפרקים.... ברוך הבא, תרגיש בבית. יפעת אגב, איך מרגיש ``ביג פוט``?

אפשרית

New member
שלום לך...

אני בתחושה כמוך.. אני גרושה רגשית שנים. שנה אחרונה אין לי אליו ולא כלום.(עדין נשואים רשמית).התהליך מיגע ארוך ומסורבל כידוע. אך האפשרות ליצירת קשר אחר גורמת לי לחלחלה... ברוך הבא למועדון..

ביג פוט

New member
ליבי

אפשרית ליבי עימך אך לגבי ההמשך: אני רואה איך החיים משפשפים ידיים ומכינים לך את ההפתעה של הלייף. ביגי

בנות, הידעתן?

ביגפוט. גדל-רגל. והרי אורך הרגל מרמז על אורך ה... רגע רגע לא להדחף. וגם אני הייתי ראשונה. אוריאנה

יערית

New member
אז לך לשטוף פנים ;-)

אוריאנה לידיעתך.. אורך כף הרגל מסמלת את אורך ה......מה שמו? לא זוכרת..ימבה זמן:) אבל אני הכרתי בחיי,קטני כף רגל,ועם ...יא חביבי,חבל``זזזזז יערית(שחושבת שפוט הכי מתעים כאן:))

זה לא מנסיון אישי, יערית

אבל קראתי שאורך כף-הרגל וגם כף-היד מרמזים בהחלט. ואם תחשבי על זה רגע, אז יש בזה הגיון. הרי מדובר בעצמות. בטח שיש גם יוצאים מן-הכלל, לכל כלל יש. אוריאנה

למעלה