אני חדש בעסק

השור8

New member
אני חדש בעסק

אני מבית חרדי לשעבר וכיום אני דתי לאומי. אין אני רואה כיום את ההבדל בדת בין שני המגזרים להעט הלבוש (אחד הסיבות לעזיבה) ועוד כמה נק' לטובת הדתי לאומי. אבל עדיין אני מתקשה בכל הענין כמו חיי הזוגיות אשה 1 או יותר, ועוד כל מיני דברים. לדוגמא חסר לי תשוקה במיטה, חסר לי תשוקה במצוות והכל בה בחיים בבית שזה משפיע עלי

סוג ב

New member
לא הבנתי באיזה עסק אתה חדש?

באניסות? בהחלפת כיפה? בהסתפקות באישה אחת?

השור8

New member
תשובה

אשה 1, חיי דת, הדרך לדוגמא ים/בריכה מעורב כן/לא ועוד

השור8

New member
לאאאאאאאאאאא

אני ממש לא כזה ולא רוצה להיות כזה הבן אדם הזה ממש מגעיל. מה שהתכוונתי זה אולי להיות במיטה עם אשה אחרת (בין ידעה של בת זוגי ובין אי ידיעתה)!? ללכת לים מעורב או לא איתה? קרבה גופנית מחוץ לבית כן/לא!? וכדומה

סוג ב

New member
שמע

יש את אלו שלא מקיימים מצוות/עושים עבירות, כי פשוט קשה עליהם והם אומרים לעצמם 'נתראה בבית דין של מעלה' ויש את אלה שלא מקיימים מצוות, כי הם פשוט לא מאמינים בזה. לא ממש הבנתי לאן אתה שייך, אבל כך או כך, עניין התשוקה והבגידה באישה, לא קשורים בדת אלא במוסריות. אם אתה בוגד באשתך בתור חרדי או חילוני- אין הבדל. אתה עדיין אותו גבר בוגדני ולא מוסרי. אתה מזכיר לי את הריב האחרון עם אבי, שטען לחוסר שפיותי ולנפשי החולה, כי העזתי שלא לחשוב כמהו - שכל הגברים החילונים בוגדים. אם אתה מחפש אישור לבגוד, לא תקבל אצלנו.

אם לזאת הכוונה, אז

רציתי לדעת האם מה שתואר בגוף ראשון בבלוג, הוא אכן עליך. תודה והפורום -- מכיל דברים מרתקים !!!

פרוש רש"י לדבריך

1. אתה מאמין שהתורה נתנה בסיני ? 2. אתה מהרהר בנאוף ? בפוליגמיה ? 3. חשק במטה: זה משהו שהיה ואבד, או שאף פעם לא היה ? 4. אתה אוהב את ה' ? 5. למה עזבת את השחורים ?

למעלה