אני חדש בעולם ה 4X4

עומרלה1

New member
אני חדש בעולם ה 4X4

שלום לכולם אני ואשתי מעונינים להכנס למשפחת ה 4X4 עד עכשיו היו לנו תחביבים אחרים כמו שייט... אף פעם לא היה לי רכב 4X4 לכן אני מתייעץ עם החברים פה מה כדאי לעשות? כל נושא קניית ג'יפ, קורס נהיגה 4X4 טיולים מה לדעתכם יכול להיות סדר פעולות הגיוני על מנת להתחיל להנות מהתחביב הזה?

במבי15

New member
תקציב?

וקורסים יש לך את המרכז הישראלי לסיור <מומלץ> ועוד הרבה אחרים נהדרים...

שייט יותר טוב ../images/Emo140.gif

אבל אם יהיה לי עוד קצת, יהיה לי 4x4
, אולי האמר????

miki69

New member
תמיד כאן לרשותכם

ראשית בואו נראה מה התקציב מה אופי הטיולים המבוקשים ונתקדם בכייף

YOSSI331

New member
הסדר הוא כזה לפי דעתי

1) להתחיל בגיפ לילמוד את הנושא של נהיגת שטח כי הוא ליפעמים יכול להיות קטלני ולהגדיר את רצונותיך מההרכב שלך ומה היעוד שאתה מיעד אותו איזה קושי ותנאים וכמובן בטיחות 2) לאט לאט להצתיד ולהת חדש כי תמיד יש שיכלולים וגאדגטים חדשים שיכולים לסיע ורק אחר כך תהנה לך מהרכב שלך וברוך הבא ובהצלחה

קנה ג'יפ חדש (פחות צרות)

אני אישית ממליץ על סורנטו של קאיה. הוא מעולה ביחס עלות/ביצועים (שטח וכביש) ואחר כך תתחיל לטייל איזי עם המשפחה. עם האוןכל יבוא התיאבון ואז תתחבר לחברים מקצוענים יותר שידריכו אותך תוך כדי טיולים. חבל על כספך לעשות קורס. בהצלחה

../images/Emo45.gifרכבי 4X4

נסה לחפש בלוח זיפזופ, לוח ארצי, עם ממשק נוח לחיפוש, מכיל קטגוריית רכבי שטח, עם תמונות ופירוט מלא על כל רכב. בהצלחה

גיל 4X4

New member
תשובה לעומרלה1

צור איתי קשר והכנס לאתר שלי תוכל לקבל את כל האינפורמציה המבוקשת עם המון סבלנות 0544414803 www.gil4on4.co.il

למעלה