אני חדש בנוער מרצ

אני חדש בנוער מרצ

שלום קוראים לי נעמן סער אני בן 14 מקיסריה והיום הייתה לי את הפגישה הראשונה בסניף בחיפה. בת דודה שלי שרון דולב היא יושבת ראש לשעבר של נוער מרצ. היום הראשון בנוער מרצ וכבר נופלת הממשלה:) כבר סדנא ביום שישי הבא יהייה מאוד כיף בתנועה...

../images/Emo13.gifתודה

כתבתי את ההודעה לפני 5 דקות וכבר ענו לי... הפגישה בתל-אביב?

eviv

New member
ככה זה פה..

שים לב שההודע הזאת נכתבה אחרי שעתיים בערך... אני אביב אני מסניף ר"ג בורך הבא לנוער בקשר לשאלה שלך כן זה יהיה בתל אביב משום ששם הסניף של המפלגה של מרצ יושבת ושם יש חדר ישיבות גדול הנוח לשימוש לשאלות נוספות אם יש תרגיש חופשי לשלוח לי הודעות

והנה דוגמה מצויינת...

מדוע פעיל שגר בקיסריה צריך להגיע עד לת"א לישיבת ברברת??? האם הזמן והכסף שלו לא היו יכולים להיות מושקעים בפעילות??? די לברברת! להתחיל בפעילות! אם ניראה כי דברים נופלים בין הכיסאות נתחיל לעשות סדר, אבל לא צריך פגישות או ישיבות בשביל זה, אפשר לעשות את זה אינטרנטית. ואני אומר את זה עם הרבה כבוד למארגני הישיבה. אל תחזרו על אותן טעויות שוותיקי הנוער כבר מאסו בהן.

eviv

New member
תשובה

קודם כל אני לא מקשר בין הכינוי שלך לשם או לפרצוף אבל אחת הסיבות לפגישה היא להחליט על פעילויות שיבואו פעילויות ארציות אולי פעילים חדשים לא צריכים לבוא אלה מספיקים חניך אחד מכל סניף שיהיה לו לנציג החניך החדש שאל איפה זה מתקיים ולנכון היה לומר לו ולא להסתיר ממנו אביב ר"ג

אפרת*

New member
סניף חיפה שולט../images/Emo8.gif

היי וברוך הבא לפורום ולתנועה... אפרת, סניף חיפה.

א.א.אפל

New member
שלום וברוך הבא!

אני אוריה אורן, מהקבוצה הבוגרת במודיעין מקווה לראות אותך בסמינר!

למעלה