אני חדשפה בפורום...

אני חדשפה בפורום...

אני חדש פה בפורום אבל ביוגיהו אני מבין הרבה... לא משנה בקיצור מישהו יודע מתי יש תחרויות? לא ארציות... של סטאדיום קארד או משהו... בבקשה תענו...

וגם רציתי לוודא שהדק שלי בסדר:

הנה הדק שלי: 19 מפלצות: Gray Wing Kuriboh 2 Relinquished Muka Muka Frontier Wiseman Empress Mantis Gravekeeper's Guard Summoned Skull Legendary Jujitsu Master Kazejin Invitation To a Dark Sleep Fairy King Truesdale Time Wizard Gora Turtle Man-Eater Bug Mask of darkness Timeater Spirit Caller 12 קסמים: Hammer Shot Malevolent Nuzzler Secret Pass to the Treasures The Shallow Grave Mystical Space Typhoon Fissure 3 Nobleman of Crossout Swords of Revealing Light Banner of Courage Black illusin Ritual 12 מלכודות Just Desserts Skull Lair Reinforcements Blast With Chain Waboku 2 Dust Tornado Sakuretsu Armor Minor Goblin Official Ominous Fortunetelling Nutrient Z Magic Jammer נו איך הדק שלי?

ל-impale

אתה יכול לעזור לי? 1. תגיד לי אם הדק שלי בסדר 2. תגיד לי על תחרויות יוגיהו באזור השרון (אם אתה יודע) תודה מראש...

impale

New member
תגובה.

מבחינת קלפים אסורים-אין כאן. מבחינת הדק עצמו- נתחיל בזה שיש כאן הרבה יותר מדי מלכודות... 5-8 צריך להיות מספר המלכודות (פעם היה נניח 10.. אבל עכשיו יש דיקרים והם יתקעו לך תדק.) לשים בעיקר מלכודות ששומרות על יתרון או מונעות קבלת יתרון של היריב המלכודת היחידה שראיתי כאן ומתאימה היא "סקרטסו ארמור" בקסמים חסרים כמה קסמים שהם קלפים בסיסיים קלים להשגה. לדוגמהת premature burial וכדומה.. קל יחסית להשיג אותם בראשון.. כל מה שצריך זה לבקש מהאנשים הנכונים או לקנות "סטרקצ'ר דק" ככה שגם יעזור לך לבסס את הדק על משהו מסויים. דבר שני-מפלצות בלי אפקט לא משוחקות היום בטורנירים.

מפלצות בלי אפקט

כשאמרת שמפלצות בלי אפקט לא משוחקות בטורנירים התכוונת שאסור או שעדיף לא לשים אותם?

ל-impale (שוב)

תציע לי בבקשה 2 מפלצות (שאין לי בדק) עם אפקט טוב שלא קשה מדי להשיג אותם

impale

New member
תגובה להכל!

מותר לשחק במפלצות בלי אפקט.. פשוט לא רצוי היות והן לא יעילות.. עדיף לשים מפלצת חלשה יותר כלו למשל "SANGAN" שהיא חלשה יותא התקפית אך האפקט שלה שווה את זה יש לי סקייפ אבל לא מיותר... לא תהיה בעיה גדולה להשיג ברשון לציון.. פרמצור בוריארל מאפשר לך להחיות מבית הקברות שלך למצב התקפה מפלצת בתמורה ל800 נקודות חיים והקלף הזה הופך לציוד של המפלצת כך שאם הקלף הזה נהרס-המפלצת נהרסת גם. וקלפי מפלצת שקל להשיג וצריך? sangan chaos sorcerer magical merchant magician of faith וכדומים להם ^^

תודה וסליחה על העומס אבל עוד משהו..

אתה יודע אם יש טורנירים באזור השרון מתישהו?

אני ממליץ לך על טורנירים בראשון

בראשל"צ מידי יום רביעי ושבת בשעה חמש,בתחנה המרכזית החדשה בראשון לציון(שהיא נקראת שער ראשון),ברציפיםםםםםםםם

למעלה