אני חדשה

אני חדשה

שלום לכולם, אני חדשה בפורום (לא בהורות) בת 32 אם לשניים בלי קשר עם האב בודדה וגרה בדרום הרחוק. זהו חג שמח

קשר עם האב

אבא שלהם מתקשר לפעמים אבל מעבר לזה אין לו שום אחריות, אפילו את תאריך ימי ההולדת שלהם הוא לא זוכר. אני לא מדברת איתו בכלל, פעם עוד חשבתי שלפחות הוא ישלח לנו דמי מזונות.... אבל הכי טוב זה כשאין שום ציפיות ככה אין אכזבות ועצב

אמא66

New member
ואיך הילדים מגיבים?

הם משלימים עם זה או ממשיכים לנסות לקרב אותו? הבת שלי רק בת 4.5 והיא ממשיכה לקוות...

אם זה סופי

אז תבהירי לבת שלך את זה חבל שתקווה לשווא אצלי הילדים כבר מגיל צעיר בקשר טלפוני בלבד עם האבא ובלי שום מחווה נוספת ממנו כך שזה מה שהם מכירים ואין להם שום תקוות אחרות, ובקשר לילד נוסף, את לא צריכה להקשיב לאף אחד, אפילו לא לביתך כי בסוף את לבד צריכה להתמודד עם זה! זאת צריכה להיות החלטה שלך בלבד. אל תדאגי לבתך יש חברים וחברות

אמא66

New member
אמרתי לה

שאבא לא יוכל לפגוש אותה בשנים הקרובות, ואז היא החליטה בעצמה שאם עד שהיא תהיה גדולה הוא לא ייפגש איתה, הוא יפסיק להיות האבא שלה. בינתיים היא עדיין נותנת לו צ'אנס. בקשר לילד נוסף, החלטתי לרדת מהענין. אני מאד שמחה שנתתם לי (בפורום) לגיטימציה לרדת מזה בלי יסורי מצפון... ובמקביל אני מעודדת את החברים והחברות של ביתי להשאר אצלנו לארוחת ערב, מקלחת, וגם לשינה לפעמים, למרות גילם הצעיר. הם אוהבים להיות אצלנו, ומבחינתי זה תחליף מסוים לאחים עבורה. מה עם המשפחה המורחבת שלך? אחים, הורים? אתם בקשר קרוב איתם?

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להצטרף אלינו

Ruth9

New member
לא משלם מזונות???

כתבת בהודעה שלך "פעם קיוויתי שלפחות ישלח לנו מזונות...". זו לא זכות שלו לשלם מזונות עבור הילדים, זו חובה! וזו חובתך לדאוג לכך שהילדים יקבלו את הכסף הזה, לא בשבילך אלא בשבילם!!! הוא אבא שלהם, אם ירצה ואם לא ירצה, והוא חייב במזונותיהם על פי כל דין (גם אם ויתרת בעבר על המזונות וגם אם הויתור הזה נעשה בכתב, הוא לא תופס, כי המזונות הם עבור הילדים לא עבור האם) אני ממליצה לך בחום להתייעץ בהקדם עם סניף נעמ"ת הקרוב לראות כיצד את יכולה להגיש תביעה למזונות נגדו.

למעלה