אני חדשה! שלום לכולם אני חדשה פה קוראים לי ליאל ואני גרה בהונגריה אני אוהבת לישמוע את שריד חדד
ל ליאלי 10 New member 10/7/06 #1 אני חדשה! שלום לכולם אני חדשה פה קוראים לי ליאל ואני גרה בהונגריה אני אוהבת לישמוע את שריד חדד
ש שרית הנשמה שלי New member 10/7/06 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif יש לך שם מאוווווד יפה!!! אני אוהבת תשם הזה... תהני פה איתנו!!! בת כמה את?
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif יש לך שם מאוווווד יפה!!! אני אוהבת תשם הזה... תהני פה איתנו!!! בת כמה את?
ר רותם שמואלי New member 10/7/06 #5 ברוכה הבאה מתוקה../images/Emo70.gif הישתלבות מהנה ואני מקווה שתהני ואני בטוח שאת תהני וואלה עד הונגריה הגענו גםם פששש.. אני רותם שמואלי בן 16.5 נעים מאוד
ברוכה הבאה מתוקה../images/Emo70.gif הישתלבות מהנה ואני מקווה שתהני ואני בטוח שאת תהני וואלה עד הונגריה הגענו גםם פששש.. אני רותם שמואלי בן 16.5 נעים מאוד
ל ליאלי 10 New member 11/7/06 #15 אני יכולה להעלות בכייף רק שמגה ביית של המיקס שעשיתי של שרית חדד הוא 10 מגה יש אתר שאני יכולה להעלות אליו את השיר ואז להביא לכם לכאן כלינק שתוכלו להוריד משם ולשמוע. אשמח אם יש כזה
אני יכולה להעלות בכייף רק שמגה ביית של המיקס שעשיתי של שרית חדד הוא 10 מגה יש אתר שאני יכולה להעלות אליו את השיר ואז להביא לכם לכאן כלינק שתוכלו להוריד משם ולשמוע. אשמח אם יש כזה
ל ליאלי 10 New member 11/7/06 #16 רציתי לספר לכם עוד ש'ודם כל אני ישראלית ואחרי זה גרה בהונגריה שרית חדד בלבי עוד מהיותי בישראל. יתכן ואכתוב בשגיאות כתיב מראש איתכם ה אני מרגישה שיהיה לי כיף לכתוב איתכם פה תודה על הקבלת פנים ליאל
רציתי לספר לכם עוד ש'ודם כל אני ישראלית ואחרי זה גרה בהונגריה שרית חדד בלבי עוד מהיותי בישראל. יתכן ואכתוב בשגיאות כתיב מראש איתכם ה אני מרגישה שיהיה לי כיף לכתוב איתכם פה תודה על הקבלת פנים ליאל