אני חדשה... כן. ממ... למישהו בא לקבל אותי?
X xxgatxx New member 21/12/05 #4 צא פוקימון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לא יודעת למה, אבל זה דרש. XD תודה על הקבלה. שלום.
M Mavette New member 22/12/05 #12 לול אהבתי חחח זה כמו החיב"ר [כמו חי-בר] ראשי תיבות של המקומות עם ריכוזי הערסים הכי גדולים: חולון יבנה בת ים וראשון.....[מסתתרת כדי שלא ידעו שאני מיבנה:S]
לול אהבתי חחח זה כמו החיב"ר [כמו חי-בר] ראשי תיבות של המקומות עם ריכוזי הערסים הכי גדולים: חולון יבנה בת ים וראשון.....[מסתתרת כדי שלא ידעו שאני מיבנה:S]
M Mavette New member 26/12/05 #22 לול ביבנה יש הכל...יבנה היא המיקרוקוסמוס של ישראל....הרוב-ערסים מיעול פריקונים, שחורים רוסים הומואים לסביות..כן גברותי ורבותי- יש..אנשים..ביבנה!
לול ביבנה יש הכל...יבנה היא המיקרוקוסמוס של ישראל....הרוב-ערסים מיעול פריקונים, שחורים רוסים הומואים לסביות..כן גברותי ורבותי- יש..אנשים..ביבנה!
A ashkeloni New member 21/12/05 #6 ../images/Emo6.gif זה "פוקימו, אני בוחר בך!" נמ, זה אומר שאפשר להכניס אותך לכדור קטן ולסחוב אותך על החגורה?
../images/Emo6.gif זה "פוקימו, אני בוחר בך!" נמ, זה אומר שאפשר להכניס אותך לכדור קטן ולסחוב אותך על החגורה?
B Beautiful Scar New member 22/12/05 #7 לי בא../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ברוכית!! ברוכה הבאה אני בתאל בת 13 מעפולה {לצערי הרב } והאמ זהו תהני לך בדממה \
לי בא../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ברוכית!! ברוכה הבאה אני בתאל בת 13 מעפולה {לצערי הרב } והאמ זהו תהני לך בדממה \