אני חדשה.

Punk Rulz

New member
אני חדשה.

היי.. אני חדשה פה :) שלום לכולם. אממ.. אני לא יודעת איך בדיוק להציג את עצמי אז אם למישהו יש שאלה שרק ישאל [=

may90

New member
שלום חדשה

[המשכורת בדרך]:: שם? גיל? מאיפה? משהו עלייך?...

Punk Rulz

New member
../images/Emo41.gif

שחר. 13 וחצי. ראש העין. משהו עלי? נמ.. לא יכולה בלי מוזיקה :) ואני הכי שומעת- Blink182, Green Day, Good Charlotte, Sum41, Simple Plane, My chemicl Romance, Full out boy, McFly, Funeral for a Friend, The Rasmus ובטח ששכחתי עוד כמה

may90

New member
חע

Blink182,-יע Green Day-נחמד Good Charlotte- אעע נחמד, Sum41,- יע Simple Plane,-יע My chemicl Romance-יע, Full out boy,-יע McFly,-איכ Funeral for a Friend,-איי דונט קנו The Rasmus- נחמד

busted4ever

New member
מאי...נראה לי אנחנו היחידות

ששמענו באסטד ואנחנו לא אוהבת איכספליי.

Punk Rulz

New member
לא ממש היחידות..

אני מכירה בערך את באסטד. ראיתי פעם איזה קליפ שלהם ואני מכירה שני שירים. את אולי יודעת איך קוראים ללהקה החדשה של אחד מהאלה של באסטד. ראיתי לפני כמה ימים קליפ שלהם, son fo משהו... דווקא דיי טובים!

sodisrael

New member
מועדון מעריצים של SODISRAEL

אם אתם מעוניינים ש SOD OF DORK יופיעו בישראל במסע הופעות הראשון שלהם. הצטרפו ל- http://myspace.com/sodisrael העניין רישמי ומתואם בפני ההנהלה של sod of dork .. ברגע שנאסוף מאגר מעריצים של 1000 מישראל- הלהקה בטוח תגיע לארץ..דואגים לפירסום? ההנהלה שלהם עובדת על זה ברגעים אלו. אם אתם מעוניינים להצטרף בבקשה ראשית ליצור איתי קשר באימל: [email protected] תודה מראש שני

busted4ever

New member
כה\=

כי אני מזילה דמעות שאני שומעת אותם עוד לא התגברתי וגם כי השתנה לי הטעם במוזיקה חחחחחח

שלומשלומ.

אווווווו שתי חדשות באותו יום! מוזר.. האהןחעהךלכ אמממ.. אני מישל 14 מת"א... אהההה... ו... זהו. תהני :)

L i v i

New member
ברוכה הבאה!

אני ליבנת ולא הייתי פה אמממ... לא יודעת כמה זמן... שבוע?... o_O קיצר , תהני!

למעלה