קראתי בינתיים את בשורות טובות.... ספר מדהים... הייתי רוצה לראות את הסרט והמממ פרמידות שלא ממש אהבתי... אני אשמח לקבל המלצות... ובבקשה לא לצעוק עלי שלא אהבתי את פרמידות.
בושי והכילמי לך שלא אהבת את פירמידות!!! סתם... למה לא אהבת אותו? ספר מעולה! בשורוטו ספר שולת!!!11אחד אבל נראה לי שלא עשו ממנו סרט... ברוכה הבאה! קראי נא את מילון הפורום המצורף, הקריבי אסלה, בצעי את טקס הקבלה וכו... רק שכמה דברים יהיו ברורים: 1. אני לא בריטי! אני מצרי גאה! 2. כל אישפוז במוסד כתוצאה משהיה ממושכת בפורום זה אינה על אחריות חברי הפורום 3. אני אוהב שוקולד מריר! וכן, זה מאוד עקרוני 4. העולם מתחלק לשני חלקים, החלק של אנשים שמסתכל על החצי המלא של הכוס והחצי שמסתכל על החלק הריק. העולם שייך לעומת זאת לאנשים, שכאשר הם מסתכלים על כוס הם אומרים "סליחה? מה זה הכוס הזאת?? זאת לא הכוס שלי! הכוס שלי הייתה הרבה יותר גדולה! אדוני, אתה מוכן לבדוק, אולי החליפו את הכוסות שלנו בטעות? מלצר! מה זה הדבר הזה! אני בטוח שהייתה לי כוס הרבה יותר מלאה ו..." 5. מנצלשבך דלגשון בהחלט! 6. תורת היחסות של איינשטיין פתרה את פרדוקס התאומים בכך שהיא הניחה את הפוסטולט המפורסם על מהירות האור בכל מערכת יחסות וחישבה האטת זמן במהלך מהירות קבועה בין שתי מערכות בשילוב של הגברת זמן בתאוצה 7. גדיל שונא חתולים!!! 8. קרן אוהבת את
מזכרת מימים בהם הפורום שקק חיים... את'קלנה, ויימס, דבירינסווינד, פנחס (הבריטי), סמדרבי, הכובענית, לימילו, קינןט, גריבו... ימים בהם היה נחמד להיות בפורום, לפני השתלטות הכיבוש. לא ככה, גדיל?