אני חדשה!!!!!!!! אני חדשה אז תכתבו לי כדי שאני יתחיל להכיר חברים חדשים
H hadarosh1 New member 9/12/04 #1 אני חדשה!!!!!!!! אני חדשה אז תכתבו לי כדי שאני יתחיל להכיר חברים חדשים
Y y a ® d e n New member 9/12/04 #2 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif תנסי לשמור על לשרשר ולא לפתוח הודעות חדשות לא לקלל אף אחד, לשמור על יחסים טובים עם שאר הגולשים ובעיקר להינות ברוכה הבאה אגב, אני ירדן אם לא הבנת
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif תנסי לשמור על לשרשר ולא לפתוח הודעות חדשות לא לקלל אף אחד, לשמור על יחסים טובים עם שאר הגולשים ובעיקר להינות ברוכה הבאה אגב, אני ירדן אם לא הבנת
ש שריתוש לאב אפרתוש New member 9/12/04 #4 חח ירדן איזה מנהלת טובה את פתאום../images/Emo13.gif נקווה שתמשיכי ככה כל הזמן..ולא רק בימים הקרובים בגלל שהתלוננו..
חח ירדן איזה מנהלת טובה את פתאום../images/Emo13.gif נקווה שתמשיכי ככה כל הזמן..ולא רק בימים הקרובים בגלל שהתלוננו..
Y y a ® d e n New member 9/12/04 #5 את לא מבינה, שההתלוננות שלכם לתפוז משוב, היא מפגרת, אבל תהיו בריאים באמת.. אם אתם מתלוננים כנראה שזה מאוד מציק לכם.. אז מה לעשות שצריך לשפר את מה שאתם רוצים שיהיה
את לא מבינה, שההתלוננות שלכם לתפוז משוב, היא מפגרת, אבל תהיו בריאים באמת.. אם אתם מתלוננים כנראה שזה מאוד מציק לכם.. אז מה לעשות שצריך לשפר את מה שאתם רוצים שיהיה
מ מריאנה ואגוס מדהימים New member 9/12/04 #6 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני מעיין טללללל בת 14(בינוארררררר) מירושליםםםםם!
L la reputa madre New member 9/12/04 #3 ../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifברוכה הבאה!!../images/Emo140.gif אני אדוה.... מקווה שתהני בפורום...
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifברוכה הבאה!!../images/Emo140.gif אני אדוה.... מקווה שתהני בפורום...
ס סוודר בסדר New member 9/12/04 #7 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif בפורום,מאמי קוראים לי שיר התמכרות והשתלבות נעימה
ג גלושש New member 9/12/04 #8 ../images/Emo14.gifברוכיתתת../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif אני גל תהני
ה הודיה 4 New member 9/12/04 #12 ברוכה הבאה!!! קוראים לי הודיה ואני בת 14 וחצי גם אני קצת חדשה.... תהני!!!!
S sweet baby13 New member 9/12/04 #13 ברוכה הבאה... ברוכה הבאה אני ליטל מקווה שתהני בפורום יש פה אחלה חבר'ה..!!
G girl of the sims New member 9/12/04 #14 ברוכית הבאית!!../images/Emo20.gif אני נוי בת 11 וחצי מקווה שיהיה לך כיף!!! התמכרות נעימה!